![]() |
Re: VW Scirocco R dezvăluit
Superb!!! Superb!!! Superb!!!
|
Focus RS:))) Audi S3 2.0 TFSI 320 CP si gata ;)
|
foarte misto masinuta , interiorul te lasa masca , jentile f reusite , la fel si la exterior , si motorul se stie ce potential are ;)
|
bestie masinuta..frumoasa :o
|
Foarte frumos modelul asta. E de vis masina. Superba si la interior si la exterior.Si din punct de vedere tehnic, e super ok.
|
mei scirocco nu a cam dezamagit pe nimeni dar pretu lui e cam maricel
|
4 Attachment(s)
Noul VW Scirocco R, surprins recent in Olanda
Noul VW Scirocco R va putea fi admirat live incepand de luni, hot hatch-ul german fiind prezent la Frankfurt Motor Show. Oficial... Pentru ca totusi nu va mai trebui sa asteptam pana atunci, un exemplar al modelului fiind recent surprins in Olanda... <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/KrWhiVEjSb3" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
Foarte frumos,si e in culoarea "bunicului".Original,ma bucur ca l-au readus la viata si ca l-au facut sa arate asa.
.. Daca as avea bani .. :cry: |
Deci mie mi se pare superba masina asta :)...
|
Culoarea ma duce un pic cu gandul la Focus RS ... unde imi si ramane gandul ... :) ... oricum nu arata rau nici asta .... printre putinele VW care iti mai sar in ochi!
|
e tot ce mi-as dori de craciun...e bestiala masina...si normala si R..
|
superba :D ...... alta reusita bifata wv:)
|
Quote:
Oricum este SUPERBA masina asta...in afara de interiorul destul de stramt nu i gasesc niciun defect...poate si lipsa awd insa daca o faceau intergala se calcau singuri pe coada ...Un mare plus e si platforma noua de interior. |
Foarte reusit!
|
foarte frumos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning