Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Citroen tuning (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning.html)
-   -   Xsara VTR (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning/124401-xsara-vtr.html)

spyker 16-06-09 23:36

Re: Xsara VTR

lux:-):-):-)

RIcKO 17-06-09 17:35

3 Attachment(s)
ceva poze cu toba si un filmulet....enjoy

scturoag 18-06-09 00:24

Arata si se aude demential :D:D .. Felicitari inca odata ! :D

...cu triplele si semnalizarile ce ai de gand sa faci ?!? ... le schimbi sau le faci fumurii cu spray-ul ?!? :D

RIcKO 18-06-09 09:08

deocamdata....o sa le fac fumurii...cu spray-ul pt triple.....ca stau cam rau cu finantele...pe viitor vreau niste stopuri gen SLR cu leduri ....dar mai intai ....sper sa reusesc sa o las mai jos zilele astea .....ms mult pt aprecieri:D

RIcKO 19-06-09 22:14

1 Attachment(s)
am facut grila..deocamdata neagra....si stopurile negre....

scturoag 19-06-09 23:30

Arata foarte bine , Bravo ! ... astept poze si cu stopurile .. sa vedem cum arata :>

RIcKO 23-06-09 20:32

3 Attachment(s)
poze cu stopurile......stopul ala mic nu am reusit sa il scot de nici o culoare....e intepenit acolo pe haion....nu stiu cum o sa fac da vreau sa il fac si pe ala negru si semnalele de pe lateral le am albe..o sa fie si alea negre....:D

SatanaVeX 23-06-09 21:40

Arata super :).sa imi zici daca se ia politia de tine si daca nu si eu vreau.Apropo cum ai prins nr de pe spate?? ca is intr`o parte sau poate mi se pare mie nush

RIcKO 23-06-09 22:03

da e intr-o parte .....e cu autofiletante..oricum e provizoriu si deaia nu m-am deranjat sa il mai indrept..cand or fi cele permanente or sa fie prinse cu dubla adeziva ....si o sa fie drept pus :D...garantez......

P.S ..circul de vineri cu stopurile asa...se vad foarte bine ...am fost oprit de garda pt altceva....nu m-au intrebat nici de folii..ca am si pe fata si nici de toba ca suna ca dracu si nici de stopuri..:D.....venam de la felix duminica noaptea si la intrarea in gilau era filtru....

scturoag 24-06-09 17:40

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2431878)
poze cu stopurile......stopul ala mic nu am reusit sa il scot de nici o culoare....e intepenit acolo pe haion....nu stiu cum o sa fac da vreau sa il fac si pe ala negru si semnalele de pe lateral le am albe..o sa fie si alea negre....:D

Da de ce sa il scoti ?!? nici nu trebuie ! faci direct pe masina ... iei banda adeziva , pui in jurul stopului ala mic si apoi mai prinzi niste ziare/hartii pe langa si dai direct :)
Eu asa am facut la toate masinile ... foarte simplu !

Apropo , arata foarte bine masina asa ! Succes in continuare ! :D

RIcKO 24-06-09 17:47

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2434305)
Da de ce sa il scoti ?!? nici nu trebuie ! faci direct pe masina ... iei banda adeziva , pui in jurul stopului ala mic si apoi mai prinzi niste ziare/hartii pe langa si dai direct :)
Eu asa am facut la toate masinile ... foarte simplu !

Apropo , arata foarte bine masina asa ! Succes in continuare ! :D

asa ma gandeam sa fac ....insa am zis sa mai gandesc inainte sa fac ceva..sa nu cumva sa o gazez......si ms de aprecieri..:D..pana la urma cred ca o sa dau si eu statul in judecata in privinta taxei auto ....si asa o sa fie obligati cei de la politie sa imi mai elibereze numere rosii pe durata procesului.....chiar daca o sa platesc pana la urma taxa.....macar mai pot folosii masina pana la terminarea procesului.....oricum nu am 1000 de euro acum .....la noi in cj deja foarat multa lume aplica chestia asta cu datul in judecata a statului....si din auzite...cica mai si castiga ...in fine....om vedea:D

scturoag 24-06-09 17:48

Pai de asta ziceam sa pui ziare si banda izolatoare .. sa nu se gazeze vopseaua :)

RIcKO 24-06-09 21:41

am mai vazut pe forum pe cineva ce isi vopsise stopurile.....fara protectie ...:D:D:D:D:D:D.....si bordul la fel....nu vreau sa ajung si eu asa ..:D:D:D:D

SatanaVeX 25-06-09 21:38

:)) stiu de cine zici :) si baiatu ala mo speriat si pe mine ca si eu am vrut sa imi vopsesc bordu dar dupa ce am vazut ce o facut cu masina mi si frica sa ma apuc sa mai fac ceva:D ricko fa tu cum sti dar grij de vopsea

RIcKO 25-06-09 21:45

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 2438029)
:)) stiu de cine zici :) si baiatu ala mo speriat si pe mine ca si eu am vrut sa imi vopsesc bordu dar dupa ce am vazut ce o facut cu masina mi si frica sa ma apuc sa mai fac ceva:D ricko fa tu cum sti dar grij de vopsea

deja mi-au aparut cateva zgarieturi pe bara spate .....si sunt destul de adanci .....asa sunt de nervos de imi vine sa crap monitorul asta ...jur....ce ma enerveaza cel mai tare e ca itzi freaca masina si se tireaza.......daca eram acolo cred ca ii mutam maxilarul la fraier .....era sa pic jos de nervi cand am vazut....nu se vede tare dar...e nasol ...ca acuma m scos-o de la vopsit

All times are GMT +2. The time now is 09:01.

- Copyright 2026 4Tuning