![]() |
Re: MTM RS6 în acţiune
Degeaba le explici, nu au cum sa inteleaga...nu vezi ca nici nu citesc posturile unii, scriu doar asa sa se vada si ei pe ecran...Inca nu au inteles anumiti cititori ca ambele erau modificate si ca rs6 stock bate m5 stock...Si observ ca in general fanii bmw sunt cei mai caposi. Ok bmw e cel mai tare. Bate tot. Rupe orice omoara audi. gata v ati linistit ?
|
adevarat ai grait! oi fi eu fan bmw dar cand o masina e buna (rs6) n-ai ce sa-i mai zici. singura dezamagire la audi e cu R8...eu am avut ocazia sa-l vad la mama lui in ingolstadt inainte sa apara ,cu camuflajul pe el....crezand k e noul TT... ideea e k au facut o supersportiva foarte frumoasa dar...dezastru! cum sa faci o supersportiva care ia bataie de la o masina de familie (rs6). si ca sa nu zica lumea k k iar un fan bmw care sufera de el....conduc un e30 de 150cp cea mai puternica masina condusa de mine fiind un m3 e36...k sa nu intram in polemici
|
Quote:
|
Quote:
|
R8-ul e un supercar cu un motor nu foarte mare...drept dovada au luat motorul de pe Rs4 care e o masina "de familie":) e o masina echilibrata pentru cei pentru care intr-adevar condusul e o placere... Chiar nu inteleg de ce trebuie sa va certati aici...nu are nici un rost! Rs6 e o supersportiva de familie care arata foarte tare si fuge de rupe...M5-ul este de asemenea o supersportiva care e foarte tare si face de ras multe supercaruri...end of story!
|
Audi bate BMW...da` numa cu 2 turbine,4x4,si softat de`l iau toti dracii...N/A is best!
|
Quote:
din contra ... daca cu o diferenta de 200 de cai de abia se departeaza de un m5 variant ... atunci e vai de steaua lui acel audi. v10 bi-turbo.... crap. |
Quote:
|
diferenta de 200 de cai + biturbo se vede la un TIR de Coca-Cola fratzica...si fata de un Combi...fckin pathetic...
|
Quote:
|
sa zicem ca singuru dezavantaj pe care il avea RS6`le era tractiunea integrala,dar in fine...cum poti compara coeficientul aerodinamic unui station-wagon cu cel al unui sedan cu pachet aerodinamic aftermarket?
|
Quote:
|
whatever...cum zicea cineva mai sus...daca era vb de G-Power Hurricane in cazul M5`ului,altfel stateam de vorba...numa` bine
|
Sunteti pe langa cu acest subiect...si vb toti de parca zilnic va dati in masini de 760 de cai... NU se vede atat de mult o diferenta de 200 de cai mai ales la masini mari si greoaie, aia 200 o sa se vada la vitezaz maxima...BMW e de ca**t!!! doar asa ca imi place sa vad cum va atacati cand vine vb de bmw.
|
de bine de rau am avut ocazia sa "cresc" printre masini cu putere destul de mare,si recunosc diferente de putere in raport cu distanta dintre masini pe 402 m...cat despre afirmatia facuta,nu faci decat sa ne dovedesti cultura ta cu privire la domeniul pe care se axeaza acest forum...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning