![]() |
Re: Leon FR 2.0 TDI 170 cp stock vs. maxim 250 cp
apropos tu ai inteles ceva din ce ai scris? ai nota 4 stai jos
|
6.6 sec/100 km cu ambreajul prajit miroase a "cauciuc"" incins.
1-la mana cand ai ambreajul pe duca si masina are putere mare(peste 200 cp) si incerci sa pleci de joc 0 km/h si dai tare in masina este posibil sa se rupa pe loc, iar in cel mai rau caz patineaza tare si nu "prea" cupleaza, patineaza si pierzi mult. pana acum(6 pagini) te-ai dat cu cineva in carne si oase de pe acest forum, sau sunt doar grade insusite prin autosugestie? |
da in legatura cu datu ai dreptate acum e mort :) cand imi fac ambreaju ne dam de cate ori vreti voi !!! astazi am platit proforma probabil bani ajung luni sau marti deci cred ca pana pe 8 e ambreajul montat
|
da in legatura cu datu ai dreptate acum e mort :) cand imi fac ambreaju ne dam de cate ori vreti voi !!! astazi am platit proforma probabil bani ajung luni sau marti deci cred ca pana pe 8 e ambreajul montat
PS: squelch cavaliere |
Quote:
|
doar intrebam..
|
Quote:
+- 5 cp fara dar si poate.;) |
Gata e montat si merge astept pm de la cine e dornic
|
nu sunt aproape ca m-as fii dat cu tn pt ca m-ai facut curios, mai ales pt ce ai detaliat tu mai sus.
|
Salut! Am citit si eu , pt prima data, topicul acesta si ....am ras cu pofta!!!!:-P
Un pusti teribilist, avanseaza provocari aiurea, tuturor, dar ..... Vad ca topicul a inceput ACUM UN AN (mai 2009) si, pana azi, nu a "concurat" cu nimeni!!!!!!:rolleyes2 Asta, daca nu punem la socoteala o ..."harjoneala" in trafic, intre 2 semafoare, cu alt coleg de pe forum!!! Baiatul viseaza cu ochii deschisi , iar voi ii raspundeti si credeti ca el va face curse pe 402 m cu voi!!!!! Vise placute!!! Cu stima |
Cu o octavia 2 RS TDI de 170cp, deci avem acelasi motor doar ca octavia mea e mai grea decit FR tau ,deci ai si avantaj, ce zici te bagi?:D
|
cu ce sa se bage ca nu are cu ce!
nu inteleg lumea care latra ca un pichinez imperial> ham ham si cand este sa te dai la el face...miau-miau! |
am avut fn2....si la caii tai este IMPOSIBIL sa il bati....iti amesteca visele fara sa sti cand a inceput si cand a terminat. dar daca vrei putem incerca acum cu 1.8t 225cp quattro ;)...
|
Quote:
repede tu, pamela. |
mai ai filtru de particule????daca ai DPF-off!!!! mai mult de 210cai,trasi din grajd nu ai....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning