![]() |
Re: CURSA ACCELERARE 23 MAI - AEROPORTUL KOGALNICEANU
Quote:
|
alex tu ai fost la tulcea??
|
N-am fost, ca am avut bugetul cam restrans (mi-ar fi trebuit pe putin 300 ron ca sa particip - benzina dus-intors, benzina sa ma dau toata ziua, mancare, taxe etc.).
In schimb la CT voi veni, ca... e mai ieftin :lol: |
a fost baiatu cu leon negru la tulcea , masina trage intr-un fel , felicitari lui
si scz ca am raspuns in locul lui |
te astept sa te vad cu japoneza:P:)) invitatia .........
|
Quote:
|
Quote:
Eh ... ia vezi mai bine te gandesti sa concurezi si .. tzio faci atunci :))) IO dau eu .. Din mana mea pleaca |
nu e vorba de asta..insa are filtrele foarte murdare si se ineaca foarte urat! Plus ca trebuie sa fac rost si de 2 caucioace de vara... Eu incerc cat pot de mult sa ajung insa nu promit. Succes!! Am incredere ca asta va fi cea mai tare legala pe anul asta.
|
Quote:
Alex daca te incalzeste cu ceva nici eu nu am mai ajuns la Tulcea dar o sa ne vedem la noi aici sambata atunci. |
Quote:
@UST: inca n-am ales invitatiile man, probabil saptamana viitoare le comand. La curse te ocupi cu organizarea? @YZF: poate ti se pare o intrebare tampita, dar... as vrea sa stiu dinainte, ca sa fiu pregatit: care este formula cu care calculati caii putere in functie de kw? Cu alte cuvinte, la 129 kw si tractiune fata (x0,95), eu la ce grupa intru, C sau D? Nu de alta, dar daca intru in D, sa stiu si eu sa mai demontez instalatia de a/c, alternatorul etc. :lol: Toate cele bune si multa bafta! Sunt convins ca o sa iasa bine! |
pei cel mai simplu , calculezi CP 175 x 0.95 tractiune fata = 166 cp ( am pus astea in cazul tau ca stiu ca parca 175 cp ai )
Din pacate pt tine cazi fix la inceputul grupei D :) |
daca facem calculul in felul urmator cade la grupa C , 129kw x 1,34 = 172,86 cp , ori 0,95 = 164,217 cp .
|
Quote:
Acuma' sa nu ma intelegi gresit, nu "negociez" pentru 1 CP, pentru ca la fel de bucuros voi veni la curse in ambele cazuri (grupa C sau D). Insa as vrea sa stiu dinainte cum se va face calculul, daca se poate preciza. Daca nu, o sa declar la inscriere ca am 172 CP si m-am scos :lol: @Leo: multumesc pentru sustinere, sper sa ai dreptate, ca altfel voi ajunge exemplu negativ concurand impotriva GTI-urilor, RS-urilor, Leon-urilor Cupra, 328-urilor, let-urilor etc. :lol::lol::lol: |
am sa discut cu baietii astazi , e posibil sa intrii la C avand in vedere ca esti aspirat oricum la C va fi nebunie , dar nu promit nimic.
|
TOPIC DE INSCRIERE AICI!!!
Acolo gasiti si fisa de inscriere. LINK-ul : https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/124502-inscrieri-402m-constanta-23-aeroportul-mihai-kogalniceanu.html |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning