![]() |
Re: Chrysler Neon - discutii proprietari
Salutare
Aveti idee am un Neon 2002, motor 1600 16 valve, benzina, are sau nu are filtru particule? Pls Help |
Salutare
Aveti idee am un Neon 2002, motor 1600 16 valve, benzina, are sau nu are filtru particule? Pls Help |
nu are filtru de particule :)
|
multumesc
Am rezolvat intre timp:-P |
nu ai pentru ce , mie mi sa prajit alternatoru :D
|
foarte nasol
imi pare rau daca vrei si te ajuta iti dau un numar de tel de la bt motors romania - numarul directorului general poate te poate ajuta din ce am facut comparatie la preturi pe piata din romania mi-sau parut cei mai ok (piesele fiind originale cu garantie etc) |
am gasit pe ebay , am dat comanda 80$ + vreo 50E transport .... acum astept sa vina ....
|
Salutare oameni buni
Am inmatriculat machina in data de 15.02.2010, dupa multe peripetii pe la fisc, politie, directia de taxe si impozite, etc. Am avut "deosebita placere" de a plati o fenomenala suma privind prima inmatriculare in valoare 4499 Ron. Culmea in data de 12.02.2010, cind am fost la bajetii de la fisc sector 2 Bucuresti (Str. Maria Rosseti Nr. 39), mi-sa calculat cu aproximatie o taxa de 768 euro X 4.2 Ron. Date masina = An fabricatie 22.11.2001 Prima inmatriculare 02.02.2002 Motorizare 1598 capaciate cilindrica 16 valve Noxe RAR 75Gr/Km Putere aproximativ 115 cai putere Nr. Km parcursi 160000 Nu este deloc logic normal si "placut", plata acestei taxe. |
asta e romania ..... nu ai ce sa le ceri toti trag dupa bani ... o sa ajunga astia sa ne vanda si tara ....
|
Quote:
si bucse am schimbat 300 ron bucata |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cand merg cu masina parca merg cu caruta se aude ingrozitor...pe drum nasol... |
Quote:
SAU Consultant Service Dl Aurelian Chitu Tel. 0755333385 sau 021105202 Salutare |
| All times are GMT +2. The time now is 14:59. |
- Copyright 2026 4Tuning