![]() |
Re: Garaj
Nice...astept...
|
6 Attachment(s)
noutatzi!
-masina este 80% gata exterior, maine mai vine un pic aranjata si apoi vopsita! -chiulasa noua cu supape marite, arcuri duble (mai tari) galeri lustruite si marite, tachetzi usuratzi, tije de supapa speciale |
frumos vlad ,,,,,,,,,,,
eu am gasit un om care a zis ca vinde 2 cutii de viteza si cand am vazut-o era jumate de cutie ...dezamagire totala |
nu ai vorbit de Dacia 1100 de care ti-am spus?? :(... acolo aveai multe piese de schimb
|
2 Attachment(s)
:arrow: :idea:
|
Dupa cum vad...o sa iasa o tzar de bolid din ea...succes...
P.S. dupa ce am vazut pe aeroport dacia (cu motor 1.4 turbo) ....RESTECPA DACIA! |
am si eu o mica surpriza azi mi-am murdarit blugii cu ulei din cauza ei
maine vedem cum facem cu cutia |
3 Attachment(s)
........urmeaza si jantele cat de curand
|
da di ce ai facut pozele noaptea???
|
o sa fac si ziua
|
ii mai gangsta :twisted:
|
merge masina dreeeept....merge masina dreeeeept...............................sau cel putin asa as vrea sa cred:)))))
.............................da mergeeee .....cu tot cu jante:))) |
Quote:
Ai gresit montajul filtrului direct Acolo prinde tot aerul cald ce vine de la galerie Daca vrei sa aiba efect si in CP trebuie sa montezi un perete despartitor de tabla Alu placata cu azbest si montat inspre fata nu inspre fata ,asa va primi doar aer rece si vei avea ceva cistig de CP,dar nu prea multi 2-3. |
peste galerie am montat o bucata de tabla cu azbest si pt aer rece am tras un tub de aluminu din fata de la radiator pana la filtru(se vede in poza)
invers nu se putea monta filtru ca asa am vrut initzial! |
Doar galeria izolata nu stiu cit de eficient este.Eu izolez de obicei complet filtrul si montez desupra o priza de aer,sau daca nu vrea clientul o priza din fata .
Si bateria de 88 Ah ?O optiune de rulaj pe motor electric ? :) Ai montat aprindere electronica? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning