![]() |
Re: E46 - Masina mea 325CI e46
:) pai am vazut pozele astea ... ma interesa sa vad cum e pe dedesubt, sa vad ce a facut cu oala de la roata de rezerva sau cum se vede :D ... ca aspect e superba, dar oare cum se aude ? :P
|
oala parca ar fi fost ridicata din fabrica, nu inteleg exact ce vrei sa vezi tu sub masina ca nu se vede nimic de toba :)
cum arata asa se si aude, daca vi pe 23 la intalnirea e46 o s-o auzi. |
:)) :)) :))
Pai sa scrii si pe topicul unde se stabileste intalnirea, sa vezi ce de oameni se vor strange sambata ... ca pana acum e cel mai bun motiv ... sunetul asta de abia astept sa-l aud :) |
nu fa asta!! si asa 4 evacuari p mtech 2 sunt...exagerate. :)
|
Quote:
|
pune bara de m3 si cauta catback de m3.era parca unu de dezmembrat chiar aici p forum.poate gasesti asa arata intradevar cum trebuie.4 evacuari dar oarecum p mijloc.
|
f frumoasa masina--- masina care a meritat luata. Sa o stapanesti sanatos !
|
Salut,
Voiam sa-ti reamintesc, ca maine este intalnirea E46club. Sper ca vei putea ajunge si tu. Este o intalnire adresata tuturor pasionatilor si posesorilor de E46. Locatia: Parcarea din spatele Baneasa Shopping City, Data: 23 Mai Ora: 14:00 pentru informatii: 0745687172, sau id: rnunanu O zi buna, |
Misto intalniera de azi (ieri :P). Cei care au ramas stiu despre ce vorbesc. Pacat ca nu poti sa faci nimic in Romanica noastra ca se gaseste repede unu sa-ti spuna ca n-ai voie, ca vezi domne' e interzis, ca e "private property" :blowme: ... Pentru toti cei care ...ma irita
Am o vorba sa va spun: Gura mica! Poze de la Raz6633 in curand:2gun: |
Quote:
ariciule ejti un crazy dilo loco :))))) |
1 Attachment(s)
Nu ma pot abtine, trebuie sa pun poza asta ...
Multumiri fotografului ... |
Foarte frumoasa masina,am vazut-o live.ii mai trebuie niste arcuri fata mai scurte, BBS-urile si atat.
Ti-am zis nu pune ACS-uri...e pacat. |
Bogdane, diseara sa-ti trimit restul pozelor, sa incanti lumea cu ele :)
By the way poza aia, e de catalog... ar trebui sa o vindem la BMW AG ca sa o puna intr-o revista de prezentare :) |
Quote:
Quote:
|
te intereseaza bbs ch 18 8.5 toate 4?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning