![]() |
Re: Me (TypeR) vs. HotHatch's
Quote:
~Nautilus |
vorbim...poate aranjez ceva pentru un mic procent care o sa imi revina mie :D :D :D
|
Quote:
de altfel, mai am de "onorat" o provocare de la un Leon 1.8T 180 cp 4x4 care inca e stock... singurul cu care m-am "alergat" putin a fost unul galben cu IF xx ETL si cel negru din Insomnia, B xx PAC... Quote:
si dak organizezi ceva... sa ma tii la curent ;) |
Da miroase a "etapa" de grupa D in tota regula, poate ne intalnim toti in acelasis timp
|
ar fi o treaba :D
|
Ma primiti si pe mine? :)
|
poate baietii de mai sus... ca intre noi doi lucrurile sunt clare si de abia cand o sa mai avansez si eu atunci poate deveni interesant ;)
|
Quote:
~Nautilus |
Vreau sa ma dau eu cu tine......
am o calibra turbo- tractiune fatza- am o singura rugaminte daca vrei- ne dam din mers din treapta 2- nu am aderenta in treapta 1. daca te coafeaza masina te astept. salut |
Cu mine sau Achim? In primul caz da-mi nr. de mobil in PM
~Nautilus |
Quote:
|
asteptam sa apara si masina lui Achim, sau poate vreo legala prin septembrie
|
sper sa pot fi competitiv pana atunci ;)
|
si eu vreau sa fiu alaturi de tine la start.... vreau sa vad cum stam ...VR6 2.8 174 CP...aaaaaa si vreau sa mai zic ca acum 7..8...luni la o legala m-am dat cu tine si mi-ai dat mult... sa nu zica lumea ca am uitat ...
|
stii bine ca sunt fair play si recunosc meritele fiecaruia... am auzit ca masina ta trage f f bine mai nou si iti dai seama ca sunt foarte curios sa vedem cum e pe strada ;) imediat cum voi avea masina voi enumera exact modificarile aduse (cu detalii, poze, etc) si ma voi da cu fiecare... oricum, momentan modificarile nu sunt la maniera "castigat cai" ci doar pregatiri...
p.s.: nu cred ca mai era nevoie sa spui ce masina ai :p p.p.s.: am vazut aseara VR6-le lui Emilian cum trage si am ramas placut surprins... poate te tenteaza si pe tine ca banuiesc ca o sa "iesi pe strazi" inaintea mea :( |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning