![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall
Quote:
|
Auziti..domni organizatori...eu nu am loc sa-mi expun masina..din cauza gabaritului...imi dati un spatiu mai mare ok?:))
O sa iasa ceva frumos! Pikolo..am incredere in tine..cu ce ai organizat..si la cat mai multe evenimente! |
Quote:
|
salut exista o ora limita pana lacare trebuie sa ajung cu masina pentru a o expune?
|
Duminica dau si eu o fuga pe acolo :)
pt cateva ore |
daca toate merg bine , sambata or sa va astepte cateva surprize la standul STREET 4 CARS ... locatia standului o sa fie sub unul din poduri din cate am inteles ... astazi (vineri) stabilim ultimele detalii .... totul e sa ne dea Euromall-ul curent .... ca ne descurcam noi cu restul ... BE THERE !
|
Sper ca totul sa iasa bine .
De 10 zile numai la ora asta ajung acasa la 5 dim si la ora 09:00 sunt in picioare. Eu incer sa iasa totul cum am stabilit am avut noroc cu Euromall cu sponsorizarea si nu in ultimul rand cu 4tuning . Sper ca nu o sa fie primul si ultimul eveniment. Astept peste 100 de masini din ce am primit in mail. Pacat ca nu sunt multe firme , ii inteleg ca este primul eveniment in Pitesti si nu prezentam redibilitate . Va astept maine de la ora 17:00 la ora 21:00 si cel tarziu Sambata dimineata pana la ora 09:00 . La ora 10:00 este deschiderea. |
Quote:
|
Quote:
|
Salutare!
Am si eu cateva intrebari: -intrarea cat va costa la acest eveniment? -va fi spatiu de parcare pentru vizitatori in incinta sau inafara?(fiind din Satu Mare nu as vrea sa am neplaceri) Incerc sa ajung si eu cumva la acest eveniment pentru ca dupa cum vad pregatirile sunt intense si vor fi multe de vazut acolo. |
Quote:
|
500 de locuri nu e de ajuns pentru cati vor fi duminica :)
|
Am fost azi la moll si deja au inceput sa vina masinile tunate am ramas gura casca cand le-am vazut era masina lu pikolo,un golf o pisicuta ,un seat os a iasa foarte frumos.
|
da deja am aranjat cateva masinute in seara asta vom avea un pic de lucru si de dimineata cand vin si restul sa punem pe fiecare la locul lui
|
sal. cine merge maine si la ce ora spre Pitesti, ??? as veni si eu???!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning