![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
ma eu as merge da sa mergem cu o masina 2 maxim si lejer :)
|
Eu nu stiu sigur daca o sa ma duc ...ca saptamana viitoare trebuie sa plec la Bucuresti ...si nu prea imi permite bugetul pentru un drum la Iasi :(
|
Eu nu zic nimic ! Depinde din ce parte am rezervare la Iashingtown sa raman si peste noapte ! Surprize Surprize cu Zana surprizelor ... Copou, Tudor sau Podu` de Piatra ... ramane de vazut ! :-))
|
bine ar fi macar ca jupanii din iasi sa fie prezenti la event ca sa aiba si ei activitate in domeniu :D:D
|
Ce jupāni ca nici macar pana la $uceava nu s-au miscat ! :-)) Putorilor !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
noi astia , adica eu , ca eu face cat mai multi, are examene , nu ca tine :))) |
Quote:
|
vino vino, ca eu plec :lol:
|
Da wai MTM-ule da lumea are servici!!! De aia nu am putut ajunge la Suceava.
Si aici la noi, la Iasi, tot numai duminica o sa ajung si tot din cauza serviciului. Poate ajung si sambata dar dupa ora 15. |
8 Attachment(s)
Intalnire saptamanala: 22 mai 2009.
Ce sa zic: o intalnire palpitanta, o mica problema organizatorica, dar s-a rezolvat.:D:D Nu-i asa VaLeX? Mama ei de toba sport.:!::!: Cateva poze:arrow: L.E.: De ce tre sa dau refresh de cateva ori ca sa vad toate cele 8 poze??? |
Frumos , Frumos ... masinile in linie , parasolare , treburi ... :d ... v-am zis eu ca va inmultiti imediat :D:D
|
:clap: bvo baieti ..imi place ce vad felicitari .. prima intalnire oficiala din iasi !
sa va ajute dumnezeu sa va impacati de minune si sa va fie bine!:D valex u make me proud bro`!!! :hug: da ..fetele unde`s?:)) |
Ii bine ca a inceput si la Iasi activitatea ....:) ...Bravo baieti :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning