![]() |
Re: 2 Faster More Show
Quote:
|
Din 5 cai in 5 cai fiecare grupa, si daca se poate turbo toate intr-o grupa singure. (glumesc bineinteles)
|
el ar vrea sa se aplice regulamentul international.
|
Quote:
|
acestia sunt coeficientii si asa iese.
Oricum are avantajul sistemului quattro prin care poate sari in fata golfului la plecare cu cel putin o masina iar pana la final poate chiar castiga. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa vedem ce iese dupa satu-mare unde se va aplica la fel ca si in ungaria |
Am facut si anul trecut si totul a iesit bine , doar un singur incident a fost semnalat unde un baiat cu golf 3 care in acte era de 116 cai sau ceva de genul , si defapt era GTI de 150 cai , a fost descalificat .Stai linistit ca harababura nu va iesi , nu compara ce a fost cand am organizat in luna MAI cu ce a fost in august , acolo da , nimic nu a iesit bine, spun ce au spus majoritatea concurentilor
|
La Satu Mare merg si acolo se aplica grupele internationale. Aspirate cu aspirate si turbo cu turbo si pe cilindree. Mie asa mi se pare corect.
Micky nu e chiar asa cum zici tu, tu ai masina stock si merge bine si iti convine grupa in care esti. Eu dupa ce bag o gramada de bani si efort in masina mea nu mai am nicio satisfactie cand ma duc la cursa si ma ia o masina stock cu cip pentru ca-s grupele de rahat. Nu e distractie pentru mine. |
Quote:
|
In regulamentul respectiv turbo nu e separat de aspirat ci doar urca o grupa, vezi AICI.
In ce priveste cursele de anul trecut de la Baia Mare, am participat si la cele organizate de Ionut in mai (felicitari pentru reusita) si la cele organizate de altii in august (care au iesit varza). Ne vedem la Baia Mare in 2 saptamani! ;) |
Quote:
|
Quote:
Daca esti dispus sa vi sa ma ajuti la organizare , adica daca TU poti sa verifici care masini au chip si care nu , cu cea mai mare placere te primesc in echipa . Chiar tu ai spus ca bagi bani , banuiesc ca in modificari , deci unde scandalul ca altu isi pune chip pe cand TU bagi o gramada de bani in masina , altul nu are voie ?? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning