![]() |
Re: Dacia sport 1985( ultima din seria cu usa scurta)
ca sa ii faci o polisare cum trebuie, te costa cat te-a costat aproape toata vopsitoria..Nimeni nu zice sa o vopsesti nu sh unde , dar consider ca lipsa de atentie la detalii a fost numai vina ta.
Poate data viitoare tii cont de acest amanunt f important ! |
Una peste alta arata bn si + are si usi mici s`o stapanesti sanatos si bafta in continuare la ce ti`ai propus sa faci !
|
Quote:
Quote:
planuri saptamana asta: montam bord 1300 vedem ce au franele ca masina merge infranata ...cred ca sau dus garniturile la etrieri de aceea am cumparat 2 seturi de garnituri:D si un repartitor nou ca eu pe spate am frana anulata:D + mai vdm alte maruntisuri |
update: montat bord 1300....poze in curand
btw arata bestial |
masina a cam frecat tusa o perioada din cauza examenului de bacalaureat dar nu e panica:D
update : masina a primit azi un set de jante canada superbalon + gume noi + un interior nou curand va fii pregatita pentru inspectia tehnica si la drum cu ea:D ca m-am saturat sa o vad in fata blocului ps:ce ziceti sa dau jos instalatia de gaz sau sa o pastrez(tin sa mentionez ca nu are nici un an si nu s-au facut multi km cu ea) astep niste opinii din partea voastra:D |
depinde cum alegi sa mergi mai incet si mai eftin, mai tare si mai scump.
|
eu unul nu inteleg masinile pe GPL...nu sunt aragaze...
|
:)) pai daca nu iti permiti sa mergi pe benzina mergi pe gpl
|
pai daca nu iti permiti sa iti pui benzina...mergi pe jos frate..
dar na...asta este parerea mea |
acuma asta este.. fiecare cu parerile lui.. mie unu nu imi place gazu ca nu mere.. da in rest e ok.. nu se mai infunda jigleoare.. etc..
|
deci in concluzie....cu sau fara? ca tot sunt nelamurit....am inteles ca pot sa bulesc motorul sau alte faze dastea...
|
se gata mai repede...are o ardere mai uscata ca si benzina.
|
fii sigur ca o sa termini motorul pe gpl, am doi prieteni ce au patit-o, unul din ei chiar pe o dacie 1310...
|
scapa de gaz, dute fa raru trece`o pe numele tau iar pe urma gandeste-te la o schimbare de motor ceva...
ai facut franele? fa si tu pozele cu interioru si cu noile jante.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning