![]() |
Re: Clio 172
Hai sa te vad cu ea pe strada :D si la primavara la start langa mine :D
|
"felix pui turbo ceva? nu noyz.. trage bine aspiratu"
acu teai hotarat sa pui compresor ;)) mult succes si cat mai multzi cai btw sistemul are ca setari si diametrul rotii ? gear ratio.. etc? sau zi-mi doar cum se numeste si caut detalii despre el pe net |
1 Attachment(s)
s-a montat si intercooleru'...
|
nenea felix ... :) , nu-i asa ca-mi spuneti si mie pe privat cat a costat compresorul si intercoolerul cu tot cu montaj ?? fuguletz here(megane 3 rosu )!!
|
Sigur nu e spart intercooleru ,are cam mult ulei pe el.... cu 230 lei i-ti luai intercooler de logan dci(85cp) nou si e cam de aceeasi marime,oricum nu-ti trebuia foarte mare...
!!! :twisted::twisted: :twisted: Fortza proiectul :twisted: :twisted::twisted: !!! LE : e ceva mai mic intercooleru de dci |
2 Attachment(s)
inca 2 poze...
|
Quote:
Oricum masinuta asta lasa pe multi sa plece cu coada intre picioare:twisted: |
Bravo nenea sa vedem cine o sa mai stea in fata felixmobilului:D.
P.S. Ce capota de carton ai:clap: |
da n-ai ingreunat masina cu compresorul , intercoolerul si tevaraia aferenta ? :lol:
trec zilele astea pe la tine ca n-am mai trecut de mult...n-am avut timp nici sa respir. miercuri , dupa ce iesi in probe cu masina...sa vii sa-ti dau 2 planetare , sa ai de rezerva :-) |
intercoolerul ala nu e cumva de megane rs?
|
@MIRCAT citeste postul #82 in care nsl iuli specifica de care pare a fii :)
is curios cum merge masinuta felix , cand mai vin la bucuresti astept sa ma dai o tura. .sau chiar sa ma lasi :D |
frumos, imi curg balele deja
|
|
bai felix...secretos esti ma...da-ne detalii , filme etc...hai ca trebuie sa ai !!! :-)
fierb aici.baga :shock: |
e foarte secretos omu , cand avea loganu nu era asa :)) dar imi place ... daca nu ar fii secretos care ar mai fii farmecu ?;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning