![]() |
Re: Amintiri din VT
pai si io fac de mult VT...cam de 1 an jumate...cam atat a trecut de cand am facut io prima data eclipseu ala...dar pana acu o luna nu prea m-a int VT...si am mai evoluat drq..asta dak te refereai la mn...nu de alta..
|
...de unde sa stiu eu ca tu teai apucat acum un an ..........ai mai evoluat ..???
pune lucrari la various sau la comentarii lucarari .....sau [poate nu team vazut eu ... |
1 Attachment(s)
Asta e prima, fac VT de vreo luna si jumate ..
LE : Nu stiam mai multe p vremea aia .. |
2 Attachment(s)
Citeam topicul asta si mi-am adus aminte de prima masina modificata in Photo Canvas parca... :)
Ce vremuri... |
2 Attachment(s)
Si BOLIDU:lol: meu de inceput.................:lol:
|
Quote:
|
Quote:
rudolf revii in bransa?aveai niste lucrari super :) |
2 Attachment(s)
-amintiri din copilarie :D Fireworks copy-paste :P .. Pacat ca nici acu nu reusesc sa lucrez si io cu photoshop :( Mi se pare mai usor max3d :D
|
frumos in special masinile mai vechi sant foarte reusite
|
2 Attachment(s)
am vazut si eu ceea ce ai scris voi,si m-am gandit sa trimit si eu prima mea masina modificata.sincer la uni dintre voi pt inceput vi-au iesit destul de bine.:D
|
1 Attachment(s)
My first car :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
prima mea masina habar nu aveam c sunt alea layere si altele:oops: ...eram petarda rau:oops: cam la fel ca si acum chiar dak am progresat putin:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
prima mea masina.....si cea cu care am devenit membru VT:D....
|
A trecut ceva timp de atunci dar incerc sa-mi fac din nou timp pt cate o masina... Macar asa din cand in cand. Trebuie sa recunosc ca a evoluat mult VT-ul in ultimii ani... E greu sa tii pasul. :)
|
1 Attachment(s)
Prima mea masina . nu se auzise de Photoshop prin cartier . Paintu' era la putere atunci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning