Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Spoilere sau anumit tuning Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/121171-spoilere-anumit-tuning-bucuresti.html)

rzn_vl 29-01-10 17:59

Re: Spoilere sau anumit tuning Bucureşti

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 3027814)
imi pare rau dar nam matrita pt spoilarul pe fata ,te duce in jur de 400 euro complet ,fata ,spate si praguri

daca nu ai matrita pt spoileru ala atunci poate poti sa il faci pe asta de pe fata dar cel de jos,mi se pare putin mai simplu,

https://www.youtube.com/watch?v=A13My...eature=related

la minutul 1:07 secunde e o fiesta argintie intr`o parcare la un market.

sparly 29-01-10 19:52

da se face ,nu este asta o problema numai ca nam matrita ,daca vrei iti pot face ceva din capul meu sau ceva custom

rzn_vl 29-01-10 23:45

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 3029021)
da se face ,nu este asta o problema numai ca nam matrita ,daca vrei iti pot face ceva din capul meu sau ceva custom

arata`mi si mie niste modele si cam ce pret asa in mare...si iti dai seama ca trebuie facut body kit...umflata in aripi...si cam ce bani trebuie.

clauwin 30-01-10 15:05

ptr mine ce poti face?

sparly 30-01-10 17:43

ai seat leon sa inteleg

rzn_vl 30-01-10 18:24

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 3031691)
ai seat leon sa inteleg

deci? ce se poate face pt fiesta? arata`mi ceva poze.daca se poate bine`nteles

RX 7 31-01-10 09:46

sal....am si eu de ....reconstruit ...un spoiler spate..... la un hiunday:D

eMH 31-01-10 11:30

Quote:

Originally Posted by RX 7 (Post 3033447)
sal....am si eu de ....reconstruit ...un spoiler spate..... la un hiunday:D

Si nu stiai ca denumirea corecta e Hyundai ?

sparly 31-01-10 17:05

add { mary.marian21 } sau tel 0729 654 482

RX 7 31-01-10 19:20

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3033817)
Si nu stiai ca denumirea corecta e Hyundai ?

nu ca nici n-am apucat sa ma uit in acte........e proaspat.....

eugencinaru 15-02-10 08:50

la ce pret sunt barile si pragurile ptr. mondeo mk2?

lyxxy23 17-02-10 17:04

Quote:

Originally Posted by NORBERTYNO (Post 2999532)
Nu are rost sa comentam,sa ne contrazicem si sa postam aici niste chestii care tin strict de profesionalism...orice vopsitor care stie meserie si la care te duci ca vopsesti ceva,cu un cod de culoare din catalog si paleta de culori cu codul specific,iti va spune ca NU EXISTA DIFERENTA ASA MARE INTRE NUANTE DACA ESTE ACELASI COD...este diferenta decat daca este alt cod,iar asta se poate dovedi si practic si teoretic.

salut baieti,imi cer scuze ca ma bag si eu in seama,dar trebuie sa fiu de acord cu ideea deoarece si eu sunt un "pic"de vopsitor si e clar ca orice vopsitor de meserie stie deja ca:daca este acelasi cod nuanta nu difera ci doar luciul la vopsea,cat despre faptul cu straturile de vopsea....este greu de spus,deoarece difera de la o vopsa la alta si mai ales la nuante.

adrianpgt 18-02-10 09:42

lucrari cu E46 sunt?
ceva poze

sparly 18-02-10 16:34

nu am poze

NORBERTYNO 18-02-10 19:53

Quote:

Originally Posted by lyxxy23 (Post 3096010)
salut baieti,imi cer scuze ca ma bag si eu in seama,dar trebuie sa fiu de acord cu ideea deoarece si eu sunt un "pic"de vopsitor si e clar ca orice vopsitor de meserie stie deja ca:daca este acelasi cod nuanta nu difera ci doar luciul la vopsea,cat despre faptul cu straturile de vopsea....este greu de spus,deoarece difera de la o vopsa la alta si mai ales la nuante.

merci pt sustinere :) este si logic ca daca sunt aceleasi coduri de pe catalog nu are ce sa difere..s-a rezolvat oarecum,teoretic vorbind si prin dovezi clare(am facut rost de putina vopsea acelasi cod de culoare.. nici o diferenta de nuanta fata de masina dar diferenta foarte mare intre vopseaua data si cea adusa de mine)..in fine toate au o rezolvare :) nu-i nimic ce nu se poate reface asa ca..spor la treaba

All times are GMT +2. The time now is 04:44.

- Copyright 2026 4Tuning