![]() |
Re: Ce masina credeti ca ar fi cea mai tare?
Quote:
dac te ajuta, cauta pe vwforum.ro, ca mai aunt baietzi care au mai facut asta. iti caut si iti trimit link zilele astea, sau daca nu fac eu topic acolo, dar sa il urmaresti tu si sa vezi ce zic ei. unii sunt chiar adevarti maestrii... Quote:
crezi tu?:rolleyes2: iti arat Octavia de 330 de cai? din 1.8T? iti voi arata live peste 2 luni Leon din Bv de doar -inca- 290 la care vor mai veni si alte modif, sau vrei sa iti arat Golf II G60 care bate juma din masinile din Buc? inclusiv cu bucse din poliuretan la suspensie.. mai zic de G IV FMM? asta mai e si diesel. si mai are vreo 220 de cai. sa iti amintesc ca VAG inseamna si Porsche? kraven si donu au vazut Golf V GTI de 260 de cai. si care asteapta in primavara sa treaca de 300-350. si asta, tot din 2.0. si iti mai arat unu care deja a comndat kitul d turbo. si astea sunt maisni noi. poate cand mai faci afirmatii, te bazezi si pe fapte... daca la opel te pricepi, ia vortex.com, sau chiar al nostru vwforum.ro si vezi ce gasesti. oricum, cel mai tare Opel nu e Vectra, ci calibra. pana la urma, cu aceleasi motoare, cutii de viteze, etc, aerodinamica are un cuvant de spus. legat de R32 ala, de care zice si taz, iti pun link daca vrei cu modificarile sale. sa vezi cum rupe. doar ca sunt vreo 2-3 masini asa in Buc (si baiatul cu cel mai puternic nu se baga la curse cu el...decat rar). plus de asta, vezi pe youtube comparatie Astra OPC, GTI, sau aia de 200 de cai turbo si GTI, ca r32 le cam rupe pe amandoua. tu imi spui calibra, eu iti spun Corrado. atata G60 cat si vr6. dar corrado fiind mai scump nu vezi pe toata strazile. la Opel ai un singur motor, care intr-adevar e f.f. bun. ala de pe calibra turbo. dar la VW ai vreo 2-3 optiuni. (1.8T, VR6, V6...) si mai zi si mie ce are Opel pt DSG. sau 4motion (sa nu zici 4x4 simplu ala ca te pun sa cauti syncro de la VAG). mai ne uitam la nr de exemplare vandute de fiecare firma, si ne dam seama unde stam. daca vrei, fa un topic Opel vs VW (si nu VAG, poftim, desi multe sunt impartite intre VW si Audi) si iti spun mai multe. mai cauta filmul nemtesc de prin anii 80 Manta-MAnta. ti-ai dat seama e cu un Opel Manta. nu zic, are si Opelul maisnile lui, unele imi plac mult. dar nu putem compara o maisna la tuning. depinde de prop, depinde bani. si ca sa comparam firmele intre ele, nu ne ajuta cu nimic. fiecare ramane cu parerea sa. intreaba un neamt, sau citeste diferote reviste nemetsti, sa vezi cam pe unde e situat Opel in DE. doar acum, in ultimii ani ce s-a mai ridicat. de ce crezi ca e o maisna ieftina care nu tine la pret ? -compara preturile pt 2 masini de aceesi clasa si cu aceleeasi optiuni, din acelasi an, una VW si una Opel- repet: nu putem compara la tuning, ca nu are rost. orium, stii cum se zice: CEA MAI BUNA MASINA E CEA PE CARE O AM. SAU CEA DE CARE AM NEVOIE. noi sa fim fericiti cu ce avem !! :D |
Serios Bogdane da din ce ai spus tu acolo nimik nu sta in fata la Vectra aia 4X4 de 365 de cai ! Si plus ca are si ea niste ani !;)
|
pai aici e vb de masini de diferite varste. da, intr-adevar, poate nu ii sta in fata nici un VW din RO. dar asta nu inseamna ca e din cauza ca Opel e mai bun ca VW.. ci a proprietarului ca a avut bani sa invetseasca si chef. orice G60 de la Golf II, Corrado sau asa, sunt destule in afara tarii. in RO nu stiu sa fie. dar ma uit.
|
dar ce modificari are vectra aia ca nu gasesc..
|
Stiu toate masinile care le-ai enumerat mai sus Bogdane....si iti spun asa:
- Skoda Octavia RS de 300+cp si-a luat bataie de la un Opel Speedster 2.0i turbo stock 200cp - Golf 5 GTI nu ma impresioneaza deloc deoarece: -paganel cu motoru vechi adik 2.3i facea un GTI stock.... -golf 5 gti a luat bataie de la un Mercedes E320cdi stock care are 204cp diesel pe 2.3tone Pana la urma fiecare alege ce vrea..nu are rost sa ne contrazicem acum aiurea! ;) |
Imi plac si mie VW foarte mult si unele chiar la nebunie...am vazut odata un VW Golf II cu motor VR6 care m-a lasat fara cuvinte...rupea si CRX-uri de 160cp,si Renault 5 GTT....daca si Taz v-a reusi ceva asemanator tot RESPECT-u !
|
nu ne contrazicem, discutam... :D
de speedster, stiu, am auzit, dar te mai uiti (si) la greutate... :D pai speedsterul cate kg are? ca GTI e foarte greu pt categoria lui. ~1400kg... ce V GTI a luat bataie de la E-Klasse? nu cred asta !! Merc are si treptele lungi si 800 de kg in plus. ori soferul de GTI era varza ori masina nu mergea bine. nu are cum. itit arat si pe zepperfs.com. de R5 GT(T) ..nu disuctam aici. alea sunt in alta clasa. nu sunt masini, sunt caroseri cu motor. gen kart asa. le repsect performanta, stiu cat de grav fuge, dar un adevarat R5Turbo din anii 80 nu arata cum arata astea. la || nu compari o masina de ~1400kg cu una de ~800. si Opel de asta sunt multe rapide pe 400m ca sunt usoare. daca compari GTI cu ceva de la opel, compara-l cu cineva din claa lui. Astra GTC ala de 200 de cai din 2.0Turbo sau Astra OPC. orice firma poate face motoare puternice cu caroserie usora. depinde cine le face cele mai rezistente, cele mai fiabile, etc..etc.. |
|
Referitor la ce ai raspuns mai sus Bogdane ! Nu am spus ca opel este mai bun decat VW ! Dimpotriva VW intotdeauna a fost mai bun ca Opel ! Insa la noi in tara Vectrei acelea nu prea ii stau multe masini in fata aici sa amintim si Subaru Impreza WRX STI !;)
|
da..asta asa e. dar asta si pt ca Prop a avut pasiune si $ :D oricum, masina merita tot respectul.
|
https://www.youtube.com/watch?v=wJk6aV_hRLY Astra asta se p*** pe toate.684CP.motor c20let,deci atentie este motorizare Opel,modificat la maxim.
|
Quote:
|
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning