![]() |
Re: 25% discount pentru Discuri si Placute Sport EBC, Livrare din stoc pt marcile uzu
Salut! Pt un golf 3 gt 90 CP un set de placute greenstuff pt fata. Bafta
|
Re: 25% discount pentru Discuri si Placute Sport EBC, Livrare din stoc pt marcile uzu
pentru golf mk1 ...1983....motor 1.8 gti 112 cp....discuri fata ventilate sau dublu ventilate si placutele aferente + un kit complet de bucse...pret si termen de livrare va rog...
|
Pentru un Megane II, 1.6, 16V, 82 Kw, an fabricatie 2008, ABS, discuri si placute fata/spate !
Multumesc ! |
pentru Opel Corsa C Z10XE 2001,abs,placute fata,saboti spate.
|
sal. m-ar interesa discuri fata pt un mercedes c clase w202
|
discuri fata golf 4
diametru 256 ventilate si palcute aferente cu senzor discuri normale deoarece masina este de 70cp deci nu imi trebuie ceva special ASTEPT OFERTA PE MAIL DUMITRESCU_ADI@YAHOO.COM |
salut .. pentru un polo 9n3 an 2006 1,4 TDI 51 kw ..ma intereseaza dak pot pune discuri de frana pe spate.. ca am tambure .. daca se poate .. as dori si eu o lista cu preturile + manopera .. STIMA!
|
sal,
vreau si eu discuri fata si placute greenstuff pt civic type s,1.8,2007,cod model FN1, merci |
pot sa pun greenstuff pe fatza shi blackstuff pe spate la e46 din 2003 ? 320d - 150 hp
|
Pentru o Opel Vectra B2 '99,hatchback,1,8,16V,116CP,motor X18XE1 placute fata/spate si discuri fata/spate ce imi recomandati si preturi.
Va multumesc |
Ma intereseaza si pe mine pentru un BMW 318I (E36) DIN 97 ,o lista de preturi daca ai
|
Salut. Ce imi recomanzi pentru un Mercedes vito 115,an 2004,discuri si placute,fata spate si preturile. Mersi si astep un raspuns.
|
am montat aseara discurile si placutele (mihai e super baiat) , diferentele sunt enorme , de aspect numai vorbesc :D
am cumparat de la Iustin mai multe nu numai frane EBC si mai urmeaza destule ,bani sa fie :D recomand cu incredere are cele mai bune preturi de pe piata ,sper sa o tina tot asa |
salut
pa Audi A4 B6 pachet S-line , an fabric 2004 1,9 TDI - 131 Cp - 310 Nm ma intereseaza pt spate discuri ventilate si perforate + placute. Ce imi recomandati din gama pe care o aveti? iar pe viitor unde as putea sa gasesc placute de frana in cazul in care nu va mai ocupati cu comercializarea acestui brand? nu as vrea sa schimb discurile de frana , iar cand o sa vreau sa schimb placutele sa n`am de unde sa cumpar! Merg si placute originale de fabrica pe discuri de frana EBC, raportul de franare este bun? multumesc anticipat. |
Pentru un Bmw 320d E90 163cp 340nm discuri turbo fata/spate si placute yellow sau red
fata/spate.Ce recomanzi? Merci! |
All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2025 4Tuning