![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
6 Attachment(s)
Astazi masina a trecut oficial la modul "low" iar grila fata a fost vopsita negru mat.Scuzati claritatea pozelor,sunt facute cu telefonul
|
e bine ca e mai jos dar parca tot nu e ce trebuie! mai jos!
|
Pe drumurile noastre e tocmai buna,nu ma risc sa o las mai mult.Am bagat pe cineva in portbagaj si a intrat cauciucu sub aripa,arata crima dar pentru tari straine cu strazi bune :)
|
felicitari pentru look. chiar e diferita si frumoasa
|
Quote:
|
frumos coborata ..
ft frumoase jentzile.. ai grija mai mare la gropi de acum incolo;)) |
felicitari pt masina!
sper sa ne vedem prin trafic cand imi scot golful din serice. Poate stam la o discutie intr o seara pe la aqua magic...daca vii p acolo. :) spor la treaba ca esti pe drumul cel bun. p.s: te ai gandit sa faci cumva grila aoa simpla de tot? adica fara semnul de skoda..? si eventual ban dourile la culoare. in rest, respect! |
Quote:
Nu te-am mai vazut de atunci de pe interioara pe tine,masina in schimb am mai vazut-o dar nu erai tu la volan si bara pe fata era trosnita :sad: Grila am inteles ca pot sa mi-o faca baieti de la ovidiu,aceiasi forma doar ca imi scot semnu,e undeva la 200ron,insa voi vedea.Referitor la bandouri se for face in culoarea masinii sau le voi scoate .. ma voi gandii pana cand o bag la o vopsire totala ca e zgariata pe toate partile ( si daca tot am full casco :lol: ) oricum ori le scot ori le vopsesc mai mult ca sigur dar prin primavara ca daca o vopsesc acum vine iarna,zapada si se zgarie ca dracu. Ne auzim pe la aqua,vii si tu la mine in caz ca nu esti cu golful ca nu am cum sa te recunosc altfel :D Numai bine si mersi pentru aprecieri. |
9 Attachment(s)
Si dupa cum am promis am revenit cu cateva poze "pro" :D
|
:D ce cinstit arata trantita . sa ai grija de ele ... si ele de tine
|
A 4 poza..
|
Arata extraordinar cu jantele pe 18". Cauciucuri ca ale tale am si eu, esti multumit de ele?
|
frumoasa !! sa te bucuri de ea!!
|
Multumesc frumos pentru aprecieri:D:D
|
Niceee :D exact cum se incepe un tuning cu gust ... jante suspensie :) gg keep up the good work
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning