![]() |
Re: Râşnov 2009 FRAS
bravo ono
|
Quote:
Masina cu care Horatiu a venit nu tr sa fie neaparat puternica Poate are ea 400cp (reali vreo 600) in privinta ta dar si cu aia 400 daca are o suspensie f buna,o cutie performanta + masina f usora iti garantez ca il bate pe ONO de il indoaie...:-) |
duminica la ce ora se da startul?
|
Din ce am gasit pe net si am gasit relativ greu osella are o greutate de 600 kg si 400 cp daca e cu omologare fia2005 sau dupa 625 kg si 300cp nu stiu cum e a lui horatiu,oricum merge bine amplifica si sunetu senzatia de putere,felicitari lui horatiu pt ca a putut sa mearga la asa nivel cu aceasta osella,iar de ono jos palaria ce sa mai discutam asteptam duminica
|
ceva filmari onboard mai noi?
|
Participantul din cadrul clubului ACCELERATE, LIVIU SAVU, locul 2 Grupa N. Pe duminica ne promite un show pe cinste si cel mai probabil locul 1.
BAFTA LIVIU PS: toti membrii te sustin de pe margine, in concluzie cea mai tare galerie ;-) |
1 Attachment(s)
Show automobilistic garantat duminică la Râşnov
Duminică, 10 mai, va avea loc la Râşnov cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Viteză in Coastă. Traseul şi programul sunt identice cu cele de vineri, mai exact startul se va da la orele 8 :30 în apropierea motelului Acapulco şi vor avea loc 5 urcări pe “coasta” înlungime de 4.2 km aparţinând drumului ce leagă oraşul Râşnov de Poiana Braşov. <o></o> După ce a învins în prima etapă, cea de vineri, Daniel Onoriu se va prezenta la start cu acelaşi obiectiv, locul I. Misiunea sa va fi îngreunată cel mai probabil de Horaţiu Ionescu Cristea, care începe să se obişnuiască cu ineditul său bolid, Osella PA 20S. Timpi foarte competitivi au obţinut vineri şi Puiu Rusu , Paul Andronic, Silviu Dumitrescu sau Titi Aur.<o></o> La grupa A lucrurile par mai liniştite, Lucian Boroianu neavând un adversar pe masură în absenţa reşiţeanului Mircea Pădurean. <o></o> Un duel interesant putem urmări la grupa N, unde Cătălin Cismaru va ataca din nou primul loc, alături de Liviu Savu şi Dan Anton Luncan.<o></o> Aşadar, toţi fanii sportului cu motor sunt aşteptaţi la Râşnov începând cu orele 8 :00 când se va închide circulaţia, până in preajma orelor 17 :00 când etapa cu numarul 2 va lua sfârşit. Premierea va avea loc in jurul orelor 18 :00.<o></o> |
Quote:
|
Ok Gabi imi cer scuze
|
Bravo Ono :hug: cei care au ii rog sa punä cât mai multe filmulete si poze ! :oops: :hug:
|
sincer nu ma prea pricep la cursele astea dar par ff interesante
pacat ca nu am timp sa le urmaresc:???: |
Bafta ONO41
|
Am estimat bine ca Dallara vine in fata. Sper ca Silviu sa treaca peste incidentul de vineri si azi sa mai coboare timpul.
Nu ma pot abtine sa nu remarc pozitia pe care a ocupat-o la final Constantin (Puiu) Rusu, cu al sau golf... Sa bati intreaga gasca de integrale (mai putin Ono) cu tractiune fata si motor diesel...tot respectul! Bafta tuturor si azi! |
Daca nu o scapa in vreuna din manse si trage tare eu zic ca scade sub 2 minute. In a 2-a cronometrata a scos 2:03.872.
|
intradevar horatiu a avut un start de neegalat....onoriu la fel...;)show la maxim..12v face furori ...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning