![]() |
@B68 VLD-\"Majoritatea post-urilor celorlalti useri au dat dovada decat ca sunt obsedati de un brand, ca nu accepta parerile altor useri si ca modul lor de-a discuta implica usoare jigniri\" m-a facut sa rad faza asta care ai zis-o VLD,de asta ziceam ca te bagi in seama-daca te uiti pe tot versusul asta si pe cel cu Infinity vs X5,o sa vezi cine e obsedat de branduri,teste,japoneze,pm si total anti BMW :lol:
@fishbone- mai cauta un test ceva te rog :wink: |
Re:
Quote:
Daca mai vorbesti de supt de prosti din astea te **********, ia vezi ca sari calul si deranjezi lumea. recitati argumentele in alta parte daca lumea aici nu le ia in seama, nu pot sa-ti deschit tie capul sa-ti explic ce ineptii sustii. Mi-ar placea sa faci comentrile astea daca ai fi propietar de BMW, altfel sunt povesti americane de adormit copii surzi englezi. Uitate si la vot! |
Sebastian e clar fanboy, pentru ca in momentul in care am injurat, la misto sa notez, firma, a sarit ca ars ca si cand l-am injurat de mama.
Sa rasucesc nitel cutitu' in rana. Vad ca n-ai citit, dar poate-mi motivezi Sebastian de ce, daca nemtii sunt teh best, au piese facute de japonezi in masinutele lor? Si am mai pus eu niste intrebari mai sus dar vad ca tu te reduci la simple injuraturi de om prost. Moderatorii inca nu au motiv intemeiat sa inchida topicul si sti de ce? Pentru ca noi nu am facut aici decat sa ne dam cu parerea. Brusc nu-ti convin parerile altora si vrei lock topic. Nu o sa cad in capcana care incerci sa mi-o bagi, nu am sa ma apuc sa te injur ca apoi un moderator sa inchida topicul pe motiv de bascalie. Te las sa te injuri singur. |
Re:
Quote:
Ma deranjeaza nu ca spune de BMW nu-mi pasa ci pur si simplu ca spune. |
Re:
Quote:
Orice ai spune BMW ramane BMW si e adevarat ca nu e prea onorant sa fie comparat cu un Nissan de 2 bani. |
Unii oameni isi pierd cumpatul cand vad ca tu ti-l pastrezi pe-al
tau, zicea odata un mare scriitor. Eu nu pot fi tinut responsabil pentru actiunile altora. SEBASTIAN, esti un mare magar. Cum poti sa-ti permiti sa ma injuri si sa ma ataci la persoana cand subiectul discutiei este masini, cu si despre? Iti lipsesc cei sapte ani de-acasa? Ce-i cu tine? Te-am injurat de mama? Ce-i cu apucaturile astea? Se pare ca am lovit un nerv, am apasat un buton. Asta nu-ti da dreptul sa ma iei cu injuraturi si sa te smiorcai dupa moderatori. Daca vrei sa trecem la pareri personale putem face si asta, dar pe privat, nu pe forum ca sa-i fortam si pe ceilalti sa asiste la ceva ce nu-i intereseaza. Dai dovada de o lipsa totala de respect fata de mine si alti membri ai acestui forum. Din cauza unor atitudini similare s-au dus de rapa intregi comunitati. Tii neaparat sa contribui si la o eventuala decadere a 4tuning? Daca nu ne inchinam toti la altarul BMW suntem niste oameni lipsiti de bun simt, in umila ta parere, asa cum te-ai exprimat in celalalt versus, FX45 vs X5. Tu de fapt esti frustrat ca ti-am pleznit reply-uri bine argumentate, o logica bine pusa la punct si argumente solide si in schimb raspunsul tau este sa mi te fofilezi [e prea mult de citit, bitch, cry, moan!] si sa ma injuri. Daca nu-ti convine ce scriu nu-ti tin pistolul la tampla sa te fac sa citesti. Ia-ti jucariile si pleaca. Ce-ti da dreptul sa ma injuri? E perfect OK sa nu fi de acord cu mine, asta e farmecul unui forum, ca ai de-aface cu pareri diferite, moduri diferite de a privi o problema. Ce pretind eu de la tine este respect asa cum te respect si eu pe tine, o maniera civilizata de a raspunde si posturi bine argumentate. Eu chiar nu cred ca cer prea mult. M-ai rugat sa fac un rezumat al ideilor si cand am facut-o m-ai injurat, asa de pe nicaieri. OMG lol wtf teh suk pwned bbq gg kthxbye??unu! Actiunea potrivita in cazul de fata din partea moderatorilor este urmatoarea: stergerea mesajelor off-topic ale lui Race si lowrider, un avertisment tie si ... atat. Topicul poate continua linistit. Dar bineinteles ca asta nu o sa se intample din motive lesne de inteles. Moderezi vreo sectiune? Am sa ma uit care e, ca sa o ocolesc ca lepra ca-mi dai avertismente si delete/lock topic cum te trezesti tu. Sau, bineinteles, e varianta tiranica care ai aplicat-o lui f1anatic din cate am inteles. Nu ne convine ceva? Stergem si dam lock topic. |
Re:
Quote:
Acum insa o fac. Magar esti tu si pe deasupra unul prost din multe pdv-uri. Magar sa-i spui cui te-a facut si te rog sa te abti sa mai folosesti astfel de cuvinte la adresa mea complexatule. Ma cac in nissanul ala ieftin, iar daca sunt bune ia-le tu pe toate. Ti-am sps ca rezolvam usor adu un nisan din ala si eu vin cu un BMW, daca ma bati ai un BMW sa faci ce vrei cu el daca e inver plec si cu Nissanul acasa. |
offtopic?cu ce?nu vreau sa ne batem in linkuri cautate cu google :lol:
|
Te fofilezi, din nou. Plateste tu tot drumul si vin cu mare placere. 1k500 biletul de avion, 1k containerul pentru masina.
Complexat? Eu? Heh, macar nu ma cobor la nivelul de a face tuning pe un ... Cielo. |
Re:
Quote:
Daca nu dai tu axact aceeasi suma. Sunt total de acord, daca nu vezi cine are pe aici o dinaia si ma dau cu el. |
Nu merge asa. Depozitezi banii in banca si mai discutam.
Si ca sa facem cursa interesanta, hai sa o organizam altfel. Castigatorul nu ia masina, ci o suma de bani. Si te urci tu la volanul SE-R-ului si altcineva la Seria 3. Totul este ipotetic, stai linistit. Nu imi stric eu comoditatea pentru vreun ideal aiurea. Daca se intampla sa aud de vreun SE-R prin preajma, fi sigur ca te anunt. Eu deocamdata ma multumesc ca inving seria 3 aici acasa la mine pana una-alta. Inca n-am avut placerea sa ma bag la o cursa pe strazi inguste, dar sunt sigur ca se va ivi aceasta ocazie. Singura problema e sa fie auto vs auto, altfel n-avem ce discuta, nu sunt atat de idiot cat sa sustin ca auto e pe acelasi nivel cu o manuala ... |
Re:
Quote:
Nu e o problema nici cu banca. Nu inteleg ce sa caut eu la SE-R? Eu conduc BMW si-i apar sansa. |
Ai dreptate, la acest aspect nu m-am gandit, ziceam ca ar fi interesant un eventual schimb dar as putea spune ca ai si suferi de un handicap in asa situatie din cauza ca nu poti spune ca stapanesti o Altima.
E cum vrei tu, sunt si eu om de cuvant, deci daca aflu de vreo SE-R prin preajma, am sa te contactez. Daca nu un SE-R, atunci un SE cu modificarile de rigoare. Din pacate singura Altima de care stiu eu in Romania este una din Bucuresti, este din 2002 si e cea mica, 2.5L-ul, motorul de 175cp. Daca vrei sa o vezi in persoana, desi e departe de a fi cum arata Altima acum, sunt sigur ca poti afla cine o are. |
Re:
Quote:
conduc orice insa masinile mele nu le conduce altcineva nu dau masina. E absurd sa conduc o masina in care nu cred, as putea special sa pierd cu ea. Nu e normal. Astept modelul de care ai spus intact in carne si oase sa-l domin in toate ipostazele. |
Ca sa nu se iveasca eventuale neintelegeri intr-o posibila cursa, as vrea sa stiu totusi la sigur ce an de productie a seriei 3 este vorba. Ma gandesc ca noul 3 aparut acum?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning