![]() |
Re: Cursa accelerare 402m Slatina
Quote:
O SA FII 1,8 iti cer scuze daca fara voia mea te-am ofensat :sad: |
Quote:
|
Quote:
Si as veni si la VTM,numai ca momentan trebuie sa recunosc,sunt putin in "pom" cu banii si nu`mi permit sa stau un weekend la distractie! Chiar mi-am probat masina acum cateva zile la munte si ne place la amandoi pe curbe;),defapt mie curbele mi-au placut intotdeauna,vad ca si masinii ii plac;) Deci nu cred ca era nevoie sa fiti putin ironic,oricine daca doreste poate sa vina la ambele competii fara invitatia dvs pe forum;) O zi buna si asfalt uscat pt duminica:-) |
na scuze 1.8 ..am nimerit 9 din greseala .. ..e ceva orientativ
|
Quote:
Dorobantu emil bmw 320 musat andrei peugeot 206 2000 cmc (90 cai ) |
se mai aude ceva.....se tine nu se tine....cati sunt inscrisi...???????
|
se tine se tine sigur .. am cam 13 inscrisi . o sa fac acuma centralizarea cu ce am eu momentan(mai vin inscrisi si telefonic ) si scanez si postez..momentan trebuie sa scriu ..
|
Am hotarat si noi in ultimul moment sa facem deplasarea ( 3 masini de la Exclusive Racing).Spune-mi te rog daca ne mai putem inscrie online acum.Stiu ca este cam tarziu si imi cer scuze,dar am avut masinile in lucru si nu stiam daca le terminam.Am vrea sa iti trimitem fisele azi ca sa evitam nebunia de maine dimineatza pentru ca oricum venim de la Bucuresti.
|
posteaza si tu o lista cu participanti inscrsi online!
|
Quote:
|
Quote:
|
In bucuresti aseara a plouat,azi e vremea de ***,o sa verific vremea pt maine pe buc-craiova..daca e naspa stam akas logic :-j
Pune lista sa vedem cine sa inscris si pe ce grupe intra fiecare,ca deja e tarziu L.E.: Lumea spune ca o sa ploua in toata tara weekend-ul asta,.in schimb am cautat pe toate siteuri de pe net si zice ca maine in Slatina ar fi in jur de 13-16grade,cer partial noros,dar fara ploaie:???: Eu personal o sa astept in seara asta sa vad cum se prezinta vremea,si maine dim ma trezesc devreme,daca e totul ok plec,daca nu ma intorc inapoi in pat:???: |
si azi au zis ca o sa fie furtuna ..:) si pe durata cursei vremea a fost cat se poate de calda ..
Cilingirov Ivaylo - NISSAN SUNNY 1400 cmc 75 cp Daragiu Bogdan Opel Kadett 2000 cmc 115 cp Dinu Cristian Volkswagen Golf 1800 cmc 129 cp Ion Mihai - Dacia Sport 1800 cmc 139 cp Popescu Viorel hyundai Accent crdi 1500 cmc 110 cp Sultan Alexandru OPEL KADETT 2000 cmc 150 cp Dinu Andrei - MAzda MX 3 1800 cmc 133 cp Dorobantu emil bmw 320 150 cp musat andrei peugeot 206 2000 cmc 90 cai Maniosu liviu cristian vw golf 1896 cmc 85 cp ghiorghe mihai honda civic 1998 cmc 200 cp perpelea george sebastian mitsubishi Lancer evolution 8 2000 cmc 265 cp Toma Alin PEUGEOT 106 1400 cmc 75 cp Dan Ion Audi s3 2000 cmc turbo 265 cp Ionescu cristian vw golf 2 gti 1781 cmc 139 cp |
Golful 1 se retrage din motive tehnice.Bafta participantilor de maine si sa aveti vreme frumoasa.
|
maine un reprezentat de la fiecare club in parcare pentru a se discuta impartirea pe grupe a participantilor pentru a nu exista conflicte
orice sportiv care doreste sa se mai inscrie poate si in dimineata cursei .. la secretariat la hotel romtimex ... va asteptam |
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning