![]() |
Re: Vand suspensii Koni,H&R,Bilstein,Eibach,Spax,V-maxx
Quote:
Amortizoare normale sau sport sau kit amortizoare+arcuri? Te rog serie de sasiu si Kw Multam mult, Gabi Miclea. |
salut pun si eu o intrebare ma intereseaza o suspensie (penumatica )compresor kit complet are cineva idee de unde pot achizitioana asa ceva :este vb de un vw bora
|
Sal,pt un e46 318i o suspensie sport cat cost?fixa si reglabila te rog!
|
Quote:
da-mi mai multe detalii ale masinii. An, sedan, coupe, touring. si mai exact ce vrei? suspensie completa? |
Quote:
|
Quote:
V-maxx reglabile ( tuning ): 347 euro fara tva coboara masina cu 40->75mm pe fata si 40->60mm spate V-maxx sport ( fixe ): 285 euro fara tva coboara masina cu 40mm fata 30mm spate (daca ai BMW M coboara cu 20mm mai putin) daca mai vrei preturi imi mai trebuie si kw |
amortizoare fata sport (pt cielo -> kadet E sau astra F) de la V-maxx sau altele si un pret :D ms
|
niste amortizoare tari pentru fata pentru golf 1 gti din 83?...motor 1.8 benzina
|
Quote:
Ai PM |
ARCURI SPORT PENTRU UN OPEL ASTRA COUPE BERONE TURBO DIN 2001...fa mi niste oferte te rog...
|
kit suspensie fiat punto 2001/1200/16 valve/80cai gasesc si le ce banuti sunt.
|
Salut.Pt o skoda octavia 2 rs ce ai?Sunt aceleasi care merg si pe golf 5 gti,cupra etc.As vrea o oferta de la tine.Mersi
|
salut...niste arcuri spate pentru vento din 93,1.8 Gt benzina ,90cp,cod motor ABS.....nu vreau sa coboare garda la sol ci doar sa fie tari ca sa nu coboare de spate cand pun 2 persoane pe bancheta....poate se potrivesc de la golf3 variant sau passat mai vechi(poate au pret mai mic)
multumesc anticipat |
Pentru E36 318i ce ai? (sedan)
|
Pt X5 E70 3.0D-2008 ai ceva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning