Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   Vor fi sau nu oltcit-uri la cursa ? (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1187-oltcit-uri-cursa.html)

alex_maxx 06-06-04 09:31

...Felicitari!! :peace:

maidanezu 06-06-04 15:23

Salutare,

eu sunt danezu...maidanezu...nou paici pe forum...si pt prima oara la o cursa...eu am acel oltic ruginit care a fost prezent pe baneasa... si desi organizarea....sau ma rog felul in care s-au intamplat lucrurile lasa de dorit...e usor sa critici nu?...am fost multumit ca am participat...nu conteaza ca am pierdut singura cursa...senzatia a fost super...
am fost placut impresionat de oameni...foarte simpatici....daca voi mai paricipa va fi pt ca i-mi plac oamenii de aici si poate voi reusi sa schimb putin si parerea despre olticuri...nu neaparat...dar eu sunt de parere ca nu sunt chiar asa de proaste....poate o mica dovada e si faptul ca acest micutz motor de 1300 cu 61cp(standard) 65-70(mici modificari)...75-80(cu modificari medii) si max 90cp dar un astfel de motor nu rezista mult...asa ca am deviat...motorasul meu de 1300 cu mici modificari a dat tot ce a putut si nu a scos fum nu sa stricat nu sa supraincalzit(6500rpm)...si am ajuns acasa cu bine si va mai merge multi km de acum incolo....da nu e puternic...asta e poate cu un filtru mai performant benzina de AN2...si daca voi fi mai atent la start...voi reusi sa nu fiu ultimul....daca nu oicum tre sa fie cineva si pe ultimul loc...si cred ca e mai bine decat sa nu paticipi...hai ca va plictisesc din prima...va salut pe toti...si poate cine stie i-si face vrunu' pista de liniutza pe terenu' lui....

bogdanlascu 07-06-04 08:08

asa e maidanezule important este sa participi cu toate la la grupa A a fost bataie de joc dar stii ce ma mira ?ca deja sint cistigatori la grupa A ,de unde au aparut ???????????????????

Gabi 07-06-04 09:19

maidaneze: felicitari pentru \"curajul\" de care-ai dat dovada si bine ai venit pe forum (e mai frumos aici sau pe oltcit.ro ? :P)!

bogdanlascu 07-06-04 09:51

fac eu masina mea si a lu'maidanezu de rupem gura tirgului

Spot 08-06-04 17:11

te stiu maidanezule stiu unde iti ai masina parkta e in drum spre parcul IOR nu? sper ca nu m-am inselat si mi-a plcut prezenta ta la curse

BogdanSHA 09-06-04 16:41

Bravo Bogdan, bine-ai venit si bafta maidanezule :!:

EvLSant0S 09-06-04 16:46

bravo bogdan lascu frumoasa masinutza.. :) te-am vazut defiland pe pista :) peace bro` , prin H nu vii?

bogdanlascu 09-06-04 22:02

multumesc ,toata masinuta e facuta de mine ,SA VIN PRIN H???

BoSsuL3TZ 09-06-04 22:57

:) explicatzi omului ce inseamna H! :D este si el nou p'aici.. Bogdane este un mare spatiu verde si cu apa multa :D adik Herestrau :P restu ii las pe baietzi sa-tzi spuna.. ;) Regards!

RoSonic 09-06-04 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
:) explicatzi omului ce inseamna H! :D este si el nou p'aici.. Bogdane este un mare spatiu verde si cu apa multa :D adik Herestrau :P

bossuletz uite-te sub avatarul lui sa vezi \"cat de nou este p'aici\".......

:):):)

bogdanlascu 10-06-04 07:55

:D stiu unde este pavilionul h,dar ce se intimpla pe acolo? lucruri necurate? :D

BoSsuL3TZ 10-06-04 08:03

ce lucruri necurate se pot intampla cand vin mai multzi pasionatzi de Speed Racing pe 400 de m?.. nik, doar se vorbeste despre droguri si femei.. :oops: :oops: ups scuze am gresit :D :D :D :D ce altceva decat despre motoarele care le au pe masini?... :D hahhahaha.. eu as veni daca as fi prin Bucale, dar cum nu sunt..

RoSonic, se putea intampla sa nu jtie :D :D nimik nu-i imposibil ;) dar e bine de reamintit nu?.. sau ii strict \"secreeaza o stare de relaxare\"? hahahhah :D :D :D :D ce sa va mai spun, toate cele bune! ;)

bogdanlascu 10-06-04 08:09

la ce masini cred ca vin prin H sa vin si io cu oltcitu meu....

Hondarul 10-06-04 10:43

Stai calm mane, ca esti egal cu noi toti... Unii avem honde de prin '86, altii dacii obosite, altii masini mai scumpe. Fiecare cu ce are...

Dar H reprezinta parcarea de langa Disco Herastrau, pe malul opus pavilionului. Vineri seara te asteptam... Vezi ca este o harta la Herastrau.

All times are GMT +2. The time now is 05:53.

- Copyright 2026 4Tuning