![]() |
Re: Comentarii si poze Inferno MotorSport @ 4TuningDays 2009
Ms Golfuletz & TuningGarage
Ms CHUKY :lol: |
multzumim frumos chuky(precizam k mashian nu este finalizata 100%)...multzumim frumos si lui golfuletz & tuning garage pt poze :)
|
™(-_-)..Ma bucur ca ti-a placut chuky am muncit la el cu proprietarul Cosmin [prieten din copilarie] de luni de cand a iesit de la vopsitorie cand era chel pana in 4t si am realizat ce am realizat...mai sunt multe...discuri de frana...etrieri...praguri...etc...dar in final a iesit frumos si suntem mandrii de ceea ce am realizat!..(-_-)™
|
C_kst poate că nu se referea la voi mă rog,dar nu trebuie sa iei atitudinea asta,eu sincer dacă ar zice cineva aşa ceva de inferno m-ar durea în bască nu m-aş agita pt că aş ştii că nu este adevărat ,nu?;)Şi sunt foarte mulţi p$#$ncurişti ca să ia şi ei o amărâtă de cupă ;) !Poate să nu ia inferno cupe 10 ani de acum încolo dar suntem net peste mulţi cu multe şi mulţi ;) !Ura
|
Ura sa dispara! :)
|
Quote:
|
Eu zic ca nu au fost date aiurea.. ci intentionat... nu poti gresi de fiecare data in defavoarea unui club... vom face apel la liga :) Mitica e cu noi!
Mai deranjant e ce s-a petrecut in toamna trecuta la Festival cand am avut pe departe cel mai pregatit stand, si ce sa vezi.. premiul nu s-a mai acordat... Preferam sa luam cupe la evenimente de tipul drift/402/sound/styling decat la stand si etc.. asa ca nu e problema, dar vroiam doar sa subliniez un fapt evident care s-a petrecut... |
Quote:
|
defapt traiasca PUPINCURiSMULL!!!!!!!!Inferno nu va pupa pe nimeni in cur niciodata pt nimik ;)
|
Quote:
|
asa ziceam si eu :D si ink ktziva(totzi) membri clubului Inferno MotorSport:))
|
" chiar am un prieten care si-a expus masina si nu avea ce sa caute la un astfel de show (noroc ca si-a ridicat capota si avea ceva vopsit frumos pe acolo)….."
a ce-ti suna tie? a caterinca? sau a lauda? din toate masinile care se vedeau a fi aduse de pomana....la tine am vz o "chinuiala" de a iesi din anonimat app...mi-e chiar imi plac capacele vopsite o data ai facut si tu ceva frumos care sa-mi placa...te laud(in felul meu)...si tu te superi ca tantalau si te faci de cacao singur...in felul in care ai reactionat |
Quote:
|
love si in the air, every moment :lol:
|
mie mi-a placut standul nostru...a fost ok...totusi imi pare rau a nu am gasit pe forum poze cu corrado-ul lui renato(cel alb)...in masina au fost investiti multi bani, multa munca si nu in ultimul rand dragoste...nu stiu care a fost parerea celorlalti dar mie mi se pare o masina foarte frumoasa...dar deh...cum zicea cineva mai sus: mai mult se apreciaza o masina stock de 30 000e decat una veche si tunata cu gust!
in privinta cupelor, nu va agitati dragii mei...la noi inca nu a disparut si nici nu o sa dispara prea curand pupi'n'curismul... eu zic sa fiti mandrii ca ati avut "cu ce"...:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning