![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
atunci daca plecam in forta sa nu uitam platforma.. akasa :P
|
Am un proiect cu injectie de ethanol.... ;)
|
ma bucur ca o sa avem 2 grei la grupe mari!:D
Pana la vara sper sa urc si eu la C:-) |
Boby pana la legale o sa ai nevoie de antrenament :lol:
Cel putin pt "grupa mica" gasim un Sparring-Partner ceva ;) |
Quote:
|
Dupa sarbautori o facem... ca poate mergi la legalele alea de la mare si trebuie sa fi in forma.
Dc o sa mergi cu Ursu cu frigorifer in fata atunci te antrenezi pe primii cu care pici in grupa :) |
Merg de 1 Mai dc sunt sambata cursele...dc nu, nu pot sa merg ca sambata seara am o nunta la care chiar nu pot sa lipsesc!
|
MOM-ule, am povestit astazi despre "ursu cu frigider in fata" ;) amicului meu Tavi de la Lecarro - ala cu GT-R-ul.... a zis ca de-abia asteapta sa vada cum stai fata de el... ;)
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
eu zic ca va fi foarte interesant ba mai mult s-ar putea sa aiba o surpriza cel cu GTR-ul:twisted:
|
Quote:
|
deja se incing spiritele la noi in club si imi place....
bobi ne bazam pe tine;),stiu ca vei vi prezent la mai toate (I)legalele si dupa cum te cunosc stiu si ca o sa fie spectacol:) fum-ule asteptam mertzul la treaba si pe totzi ce care au ceva de spus la noi in club. nu numai ca o sa facem treaba buna,o sa iasa chiar BAHAOS!!!:):):) tre asteptam cu nerabdare noile modificari la evo x;) droopy asteptam cupa la grupa ta;) vonule si de la tine asteptam rezultate gogule s3-u trebuie sa rupa asfaltul;) skama vrem sa vedem cum turbeaza vectra;) adi[ascona] asteptam primele rezulatate;) adr tt-ul nu e dci-ul meu,trebuie sa rupa;) bobi tu esti baza;) il asteptam pe nebunu cu RS2;) eu unul voi juca la grupa mica,cu putzin lucru la masina sper si eu la un loc fruntash la A1:) O SA O ARDEM DUBIOS :):):) kostas pe tine te uitam....asteptam rezultate super bune bas-u si el o sa fie la inaltime,am auzit eu un zvon;) |
|
[QUOTE=jakal;2242748]BAHAOS INFERNO & RED ZONE.......
foarte tare! |
Super filmuletul.
Se pare ca Show-ul de Drift de la 4tuning s-a mutat la Ploiesti duminica! :peace: Treaba buna! Azi au fost stickerite E30-ul lui Fane, 530-ul si Ursul Turbat ale lui Bobby. Droopy, asteptam sa schimbi parbrizul man! |
Oki Doki :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning