![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
se poate muri si la o viteza mai mica!iar cu fugaritu prin oras nu am fost niciodata de acord ,deoarece inainte de a fi sofer esti pieton.
eu nici dupa 8 ani de condus nu pot spune ca sint nush ce mare sofer dar sincer prefer sa ramin cu cazierul si constiintza curata si cu permisul in buzunar.fugareala trebuie desfasurata in conditii organizate si LEGALE.bun o sa spuneti ca unde e adrenalina?exista si in conditii legale. |
Stai ua ca n-a zis omu de fugareala in oras...
|
Sau daca vrei adrenalina, fa-o pe cont propriu, nu implica si pe altii, urca-te in masina singur si fa ce vrei...Nu mai zic nimic pt ca apoi o sa zica lumea ca vorbesc ca un bosorog..Succes...
|
mai fratilor. da sa nu mai vorbin noi despre asta. o dati in diverse? am scis ceva mai sus. nu ma luati in seama?
|
nu vb ca un bosorog. ai dreptate. daca e sa vrea careva viteza, fugareala.....hai sa ne urcam in masina si facem o cursa pana la bucuresti....pana la iasi. pana unde vrem. brasov.
dar si asa e naspa ca e plin de radare. daca nu faci ceva legal.....e naspa tare....si in afara de adrenalina iti trebuie si inconstienta. zic eu. |
nu vorbesti ca un bosorog mai cristi ci spui un adevar ,cam asa se intampla cam de fiecare data in cazuri de astea
|
Nu stiu ce sa spun, eu o sa particip cand o sa fiu in Bc la fiecare intalnire si o sa ascult ce o sa zica lumea, o sa ajut cu ce o sa pot!In rest, cand vine vorba de ceva ilegal, eu nu ma bag..Eu vreau sa strang bani ca sa ii bag in masina, nu in amenzi si spagi..ca sunt satul..Altceva nu mai zic..pupici.. :wink:
|
eu cred ca la faza cu fugaritu e o chestie a orgoliului sau ceva de genu asta '' ala a facuto si eu de ce nu as faceo '' oricum cu toti cred ca suntem de acord ca neam fugarit mai mult sau mai putin prin oras dar totusi trebuie sa mai tinem cont si de niste reguli .SI INCA UN LUCRU IMPORTANT DE CE NU AVEM ACEASTA DISCUTIE LA INTALNIRE? sa mai lasam forumul asta pt lucruri de genu asta (deja multi copii au gasit situl asta ) .hai sa sfarsim discutiile de genu asta pe forum si sa le continuam la intalnire unde vom fi ''face to face'' si sa ne spunem acolo off urile si pasurile
|
Deacord :wink:
|
cel mai bine ar fii asa.
|
Re:
Quote:
|
speed is bad!!! :) pacat ca exista riscuri... eu zic ... asha ... cine vrea fugareala... propune... daca se alatura cineva ... ok ... daca nu ... se duce shi se fugareshte singur (crek asta am sa fac :) )
eu propun ca intalnirea sa aiba loc intr`un loc mai public pentru a fi mai accesibil pt toti... shi ulterior ne deplasam in zone mai \"interesante\" |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning