![]() |
Re: E36 - Going wild..
Quote:
În curînd poze cu noile achiziţii , momentan astept să le încalţ.:D Sunt pe 17 au 8,5 J-ul si Et 13 , anvelopele o să fie 215/35/r17 sper să nu imi atinga nicăieri pana am să îi iau suspensie sport , arcuri cel putin sa o las mai jos si să fie mai strong:D |
5 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine...facute acu 1 ora:)
necesita o spalare si...un far nou:D |
ce a patzit?
|
Nu e nimic grav.
Eu i-am spart farul de ciuda :rolleyes2 |
asa a vrut el să facă boom :D
Asta e altu tot nou ca se vad altfel , si o spălare cand ii pun jantele si o să fie altă maşină ;) Quote:
Man no problem :hug: se mai intampla ;) |
sincer, chiar imi pare rau body, stiu ca pui pasiune la masini...
|
8 Attachment(s)
Uite aici jante 8.5j cu et13 ... cam iesite in afara dar merg. Am dat 600ron pe ele si 2 saptamani am muncit sa le scot la lumina.
215/40/R17, doar pe spate trebuie 1-2cm evazata aripa dar se rezolva ca tot intra in la vopsitorie. Momentan raman cu jantele astea ... parca sunt putin mai frumusele decat brock-urile b1. Si eu mai am o groaza de munca la masina si banii sunt putini. Tu cu suspensia asta nu cred ca o sa-ti atinga, pt ca e inalta. Daca ai doar sticla din fata sparta vezi ca se gaseste separat, cu rama e 200 ron si sticla fara rama e 60ron bucata. Poate ne vedem prin Buc la un joint ca tot ies in fiecare seara. |
Tu erai dimineata pe sos. Stefan cel Mare? Ai intors in fata mea la intresectia cu Lizeanu.
|
Quote:
|
foarte frumos ii sta cu incatzarile bogdane , sa fie curiosi pe aici ? hai cu pozele ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am pus cu un prieten discurile + plăcuţele şi am schimbat filtru de combustibil (mare chinuială :lol:) |
Frumos frumos. Mi-a soptit o ciripitoare ca merge criminal masina :>
|
Ce frumos arata...cand vii in Bucale ca deabia astept sa le vad:yes:
|
din cate stiu eu ... s`a mutat acolo de ceva saptamani bogdan...........
|
Quote:
Body dai un buzz cand ajungi prin Bucale! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning