![]() |
Re: Calarasi
2 Attachment(s)
acum cine stie unde se pot imprima?am inteles ca ar veni odata cu revista 4t dar am cautat revista si n am gasit o nicaieri,,,daca stie cineva de unde se poate achizitiona,,,sau unde se pot imprima astea...sa ne zica si noua!
|
Pai am comandat eu de la un tip dupa site anul trecut. tadasus avea username-ul. A costat atunci 5 ron unul, am luat 4 si am platit 6 lei curierul, ramburs
|
si mai aduce sau mai vinde asa ceva ??? ca as dori si eu cateva stike're
|
2 Attachment(s)
va puteti duce cu imaginea la o firma de publicitate si vi le face acolo.
Spre exemplu puteti incerca la aia de pe Grivita, colt cu 5 Calarasi. Favorit parca se numeste. Eu mi-am facut la imprimanta si le-am plastifiat. Cert este ca le-am facut mai mici. |
ok adi ms o sa ma duc cred ca o sa o pun pe un stick ceva ca este prea mica sa stric un cd o pun pe un stick si ma duc acolo si sper sa mi-o faca ei dar o marime ceva imi dati si mie cat de mare este ce-a originala???
|
Quote:
|
daca ai rezolvat cu stickerul sa mi spui si mie unde si ct te a costat.
|
Ce faceti sambata seara? Eu m-am plictisit de tot cam ce avem pe aici prin orasul asta
|
nimic ne dam cu masinile:D
|
apropo care are chef de alergaturi suntem pe soseaua inspre slobozia!pe la 11 12...asteptam noi raceri..
|
Daca aveam permisu..nu mai am rabdare..inca 3 saptamani:rolleyes2
La cine te refereai ca "sunteti"? Cine mai e? |
am fost multi ,,,,VGR ul TPO ul GYL ul NYL ul si bineinteles VHB ul:))....acum am sosit mirosim ca dracii,,,,caucic benzina tigari si ceva dulce...daca ne strangem poate mai facem si maine,,,,doritotii sa se anunte!
|
sal. as fi venit si io dar nu stiu ce masini aveti voi, si nu am vrut sa ma fac de ras. io am doar o solenza 1,4. din pacate. dar deocamdata ma multumesc cu ea.
|
Puteai sa te duci..ideea nu era cine pe cine face..eu daca aveam orice masina ma duceam asa.."for fun":D
|
poi eu am logan:))...au fost 2 loganuri un sandero un urs o pisica si un oltcit>:)...deci faceai fata:D
|
All times are GMT +2. The time now is 18:25. |
- Copyright 2025 4Tuning