![]() |
Re: BR 28 PSM dacia 1310 in curs de modificare...
Quote:
|
da mai sunt in continuare interesat de jante...
|
Multa bafta si spor la lucru!
|
sunt toate 4
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
vb de modificarea ceasurilor din bord;iata ce a iesit din idea de a monta ceauri de nova ,kilometraj si turometru cu iluminare din spate;sunt montate pe acelasi cadran de dacie numai ca afost modificat ptr a intra kilometrajul;iluminatul din spate s afacut cu niste leduri ,3 pe o mica banda si legate la 12 v;susu am modificata becurile mici ,am pus 3 leduri uv. pozele aste le am..bafta
|
Ai mana buna sa stii:DBravo
|
2 Attachment(s)
mersi mult ptr apreciere Ace MNE;mi-a luat ceva timp pana am gasit cea ce vroiam ptr ceasury dar a iesit ce am vrut...multa bafta..PSM-ul astazi a primit jante.dar va mai astepta ceva pana se va "incalta"cu ele ptr ca doresc sa le slefuiesc ptr ale face un aluminiu lucios...timp sa fie si se va face...astept si alte sugestii la jante.ele fiind de culuoare gri dechis;au fost sablate cu nisip....vom vedea ce va iesi in final..poza cu masina si tipul jantelor:
|
Te-ai gandit sa o mai lasi din arcuri?
|
e lasata din arcuri si inca prea mult. Poza aia nu e de actualitate
|
multumit de jante sefu ?
|
da,multumit.doara ca inca nu le-am pus pe cauciuce ca sa vad daca tin prersiunea sau nu,2 sunt cu semnu intrebarii ca una are acea galma si cealalta e destul de atinsa la locasul de piulita....vom vedea ,inca nu am timp liber sa ma pot ocupa de ele..bafta
|
Quote:
|
arunca o poza aici sa vedem si noi
|
Nenea Paul si-a tras adidasi noi la agregat mai.....bravo omu sa tocesti cat mai multe caucioace cu jantele astea :)......
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning