![]() |
Re: Machetele mele - mateiush
frumusel..ca macheta..:d:))
spor la colectionat |
6 Attachment(s)
azi:>:>
PEUGEOT 407 COUPE 1/24 CARARAMA |
Care e diferenta intre cele doua,in afara de jante.
|
probabil diferenta ar fi cararama si welly (cine anume le-a produs:!::idea::arrow:)
|
Sunt niste diferente destul de clare la nivelul detaliilor la exterior si interior, culorilor la interior, jantelor...probabil mai exista si altele dar e greu sa le observi din stilul asta de a poza.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si pozele promise:D
|
cel cararama are acelasi interior ca la welly,numai ca e rosu.....in concluzie,difera doar jantele,culoarea interiorului si portbagajul....bafta
|
Te-ai uitat si la poze cand ai facut afirmatia?
1. Motorul: Welly e clar peste Cararama 2. Interiorul: La Welly ar fi o problema cu felul cum au taiat bordul pentru a face loc balamalelor de la portiere, in rest e peste Cararama cam la toate capitolele (pedalierul imi sare in ochi in primul rand) 3. Exteriorul: Lufturi putin mai mari la Welly decat la Cararama, vopseaua mi se pare mult mai buna la Welly (mai bine aplicata), Cararama are un plus mare pentru ca are si portbagajul functional. |
3 Attachment(s)
azi:D
HONDA MOTOGP 1/18 WELLY(cred) |
2 Attachment(s)
O sa zici ca sunt rau si carcotas dar aia nu este o Honda de MotoGP si mai ales a lui Rossi este o facatura ;)
- Motoarele de competitie nu au cric ci stendere - Sponsorul pe Honda lui Rossi din 2003 este Repsol atasez doua poze cu Hondele lui Rossi din 2002 si 2003 (azi trebuie sa-mi vina din tara un lot de 13 machete - 8 de Moto GP) Edit: Am cautat pe net, macheta ta este Mondo Motors Racing si mai au si alte modele dupa motoare din Moto GP dar si modele de serie care sunt mult mai ok. Spor la colectionat ! |
6 Attachment(s)
azi:twisted:singurul gip de la mine din colectie:shock:
POESCHE CAYENE S 1/24:twisted: CARARAMA |
un cuvant!
EXTRAORDINAR!:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning