Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   Detalii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1163-detalii-cursa.html)

Hondarul 30-05-04 15:46

Fara pic de suparare, dar nu recunosc nimic de pe harta aia in afara de pista... Zi-mi mie care e intrarea ca pun poza din satelit.

BogdanSHA 30-05-04 16:08

De la Obor o iei pe Colentina, la Teiul Doamnei faci stanga, in capat dreapta si-o iei pe langa Lacul Tei pe linia de tramvai (strada Petricani) si mergi tot inainte, treci de calea ferata iar in capat se face un \"sens giratoriu\". Acolo faci dreapta pe Sos. Pipera-Tunari si dupa, esti atent pe partea stanga sa vezi de unde incepe Str. Potcoavei :wink: Bafta!

p.s. PARTICIPI???

RoSonic 30-05-04 16:11

Din cate am vazut eu pe ghidul strazilor... se iese din Bucuresti spre cartieru de vile din Pipera....se intra in comuna Voluntari... si apoi pe o stradutza (Drumu Potcoavei) la stanga se ajunge la aeroport...

Hondarul 30-05-04 16:12

Cu ce draqu sa particip ??? Cu 122 de cp cand grupa se termina la 160 ??? Si mai vin si o suta de disperati dupa un set de pedale si un abtibild, care au peste 160 cp...

Bag pola mah !!! Pana nu imi fac masina ca lumea, nu ma ating de legale.

ps: deci intrarea este alta decat cea de la SAB !!! Nu ??? :wink:

BogdanSHA 30-05-04 16:19

Intrarea este alta doar pentru participanti :wink:
Pentru spectatori acolo e :wink:

KaiseR 30-05-04 17:59

Am si eu o intrebare: Cursele se tin pe 400m pana in 115 CP si 1000m peste sau 1000m la toate grupele?
^
|l
F F F F F important!!!------

Si inca o chestie. Un participant se gandeste astfel: ce bag in curse >< ce scot din curse. Bag 5ook. Premiile au crescut?

BogdanSHA 30-05-04 18:08

Te dai de placere & distantele sunt cum ai spus: grupa A si B pe 4oom si restul pe 1ooom :wink:

RoSonic 30-05-04 20:50

in ideea ca printre masinile participante mai sunt si unele cu garda destul de joasa la sol... a verificat oare cineva cum e drumu spre intrarea respectiva??

ca ultima oara cand am trecut prin Voluntari.... erau niste santzuletze destul de \"interesante\" pe soseaua principala.... cum o fi oare pe stradutze de genul \"drumul potcoavei\" :):):)

BogdanCMS 30-05-04 23:54

500k e cam multishor...si numai cand ma gandesc la organizarea aia...Vb lu Hondaru, n-are rost sa vin cu masina nemodificata, ca vin oamenii pregatiti si n-ai nici o sansa. Iti omori si ambreiajul mai degeaba. Iar la cursele astea nu vii numai din placere, hai sa fim seriosi, vii sa castigi sau sa fii pe un loc bun, nu vb de niste pedale nenorocite, ci de ideea in sine de a castiga. Asa daca vine unu cu o japitza de dacie cu nush ce motor si te face...parca nu-ti cade bine...si poate ca unu sau altu chiar e talentat dar n-are cu ce...Ar cam tb regandite incadrarile in grupe.Parerea mea, feel free to criticise.

EvLSant0S 31-05-04 01:16

daca ar gandi toti ca hondarul , :P nu ar mai fi legale... faceti asa si voi un mic raport... cati vin cu ele stock si cati vin cu ele tunate.... si mai sunt alea cu evacuari , filtru si nush mai ce.... so... depinde de voi

BoSsuL3TZ 31-05-04 07:03

da ma avetzi dreptate.. este cam suparatoare faza .. cred ca asa m-as simtzi si eu... dar pana la urma cred ca fieacre este liber sa faca ce vrea din masina lui nu?.. am si eu o intrebare.. daca unu de la grupa A, trece cu numarul cailor la grupa B, el unde participa? Tot la A?..

mara 31-05-04 08:06

Drumul Potcoavei

Este in Pipera! Dupa ce treceti de lac intrati in Pipera<dupa aproximativ 400m pe dreapta este o biserica.Dupa biserica prima str.la stanga este Drumul Potcoavei.La intrare pe el va asteapta un sant .Atentie ptr. cei cu garda joasa. Restul drumului nul cunosc.Eu am treaba acolo la5o metri de unde icepe.

alex_maxx 31-05-04 15:48

...in sfarsit s-au hotarat...:peace:

TufY 31-05-04 22:13

moamaaa cat e inscrierea!!!! asta e inscriere numai pt MASINI!! nu si pr DACII!!! decat sa te iunscri mai bine schimbi uleiul la masina!!!:)))

ZooM-ZooM 31-05-04 23:03

Can't wait 2 be there :)) c ya all

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning