![]() |
vreau si eu un sticker ca tot am dat jos mamaligile :D si daca zice corect mertan\"(Lesson #1 in racing, stickers make your car go faster)\" ...TAM are 2 si ceva benzina...
|
190 benzinar 1.8 110 cp....
daca tot ii fac reclama la scc poate m`ajuta shi pe mine sa`mi fac un tunning... ma gandeam sa`mi pun un steguletz la antena din spate.... da dupe`aia ma baga ashtia la kitch :)) |
am crezut ca aveai 2 my bad... :P...pt reclama adevarata ne trebuie tricouri cu scc..pixuri...stickere mai cat luneta pe masini... :D
|
Dacem si de astea daca acceptati sa le purtati si alea alea :wink:
|
adu materiale promotionale... ca ce`i moka`i place shi lu Dumnezeu :)...da sa nu lipseasca sticaru da` luneta (mic)
|
mutati discutia asta pe filme si poze de la intalnirile saptamanale.
aici spuneti cine vine si cine nu :evil: |
news: s-ar putea sa vina cu mine diseara nishte shoferi, posesori ai autoturismelor umratoare:
a6 2.5 tdi - proaspat adusa mashina .. nu prea aveti de unde s`o shtiti...-posibil astra G - 13-RIP - cred ca n`are rost sa mai zic nimic...- 90% golf IV 1.9 - 10-TWT - asta vine sigur mazda 6 - da` fochsani - posibil :) sa speram ca vor veni cat mai multi din ashtia :P |
Re:
astra G - 13-RIP - cred ca n`are rost sa mai zic nimic...- 90%
golf IV 1.9 - 10-TWT - asta vine sigur Cu astia doi ma luam la intrecere aseara :lol: :lol: Imi place de ei... chiar vreau sa fie in club ca au sange de Raceri :twisted: |
pt kre nu ati aflat sa nu existe neintelegeri intalnirea e
INTRE MCDONALDS SHI PETROM LA STADION ORA17.. P.S.sp[er k nu l-am suparat pe aleks dar i-ati ametit pe noii veniti :lol: |
O sa ne confunde ashtia cu \"Scoala \" . Ne`am adunat sa dam examenul.
:D |
Re:
Quote:
|
Professional Racing Drivers :wink:
sau vorba lui SFW Patinatori Viteza Profesionisti :peace: |
Urmatoarea.. 21 Ianuarie 8)
P.s Trebe sa fim mai organizati :!: :wink: |
Re:
Quote:
|
urmatoarea intalnire va fi pe 21 ianuarie.
discutia despre ea continua aici topic depasit, deci inchis :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning