Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie 2009 -- Bucuresti - Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri despre 4TuningDays 2009! (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/115976-intrebari-raspunsuri-4tuningdays-2009-a.html)

corinutzaaa 01-04-09 09:37

Re: Intrebari si raspunsuri despre 4TuningDays 2009!

buna. nu am gasit mai nimic sa se vorbeasca de hostesele de la eveniment. numele meu e corinutza si ma intereseaza sa lucrez la 4Tuning. dc e cineva interesat poate sa imi lase mesaj si ii trimit foto si mai multe date. paa ne vedem acolo! :D

scturoag 01-04-09 13:06

Am incercat sa trimit email si nu merge,imi da o eroare ... imi dati o alta alternativa pentru a obtine legitimatie foto va rog ?

Zein 02-04-09 00:44

maestre .. incearca sa dai de toader .. el se ocupa de asta ... dai de el trimite-i un pm si iti explica el

P.S. : poate devine o intrebare destul de repetata .. dar este foarte importanta :
Cand aflam si noi ce masinii au fost acceptate,pe care le-am trimis prin formularele de inscriere ,si cand putem vedea si noi sablon cu asezarea cluburilor in hala!Ca sa stim si noi din timp ce pregatiri sa facem,ce suprafata avem etc!

VWluci 02-04-09 15:03

Mai incearca poate isi revine. O fii aglomeratie pe server, pe respectivul mail si trebuia incercat de mai multe ori.

antidotu79 02-04-09 23:13

programul cand se va afisa oare? (ma intereseaza in special partea de car audio dar nu numai)

Sp1ky 03-04-09 14:18

cat costa intrarea?

Gabi 03-04-09 14:28

20 lei / zi !

SKR* 03-04-09 15:14

Invitatii se mai dau?

Gabi 03-04-09 16:01

Invitaţii se vor da, dar nu aiurea. Vor primi expozanţii şi participanţii la diverse concursuri din cadrul expoziţiei. Este posibil să se mai organizeze şi concursuri pe forum, ca în anii trecuţi, şi ca premii să se dea invitaţii. Fiţi pe fază ! :wink:

Geo_ZGA 03-04-09 16:21

Sau "tineti aproape" :lol:
Voi spuneti ca nu sunt scumpe bratarile... nu o fi 1 bratara scumpa... dar cateva mii... cel mai simplu e ca si anul trecut, cu bilete, si cine iese primeste o stampila pe mana/piept/frunte... la alegere :lol:

@ berbeaca: am fost in aceeasi zona de care vorbesti tu anul trecut si nu tin minte sa fi vazut tigani si nici probleme cu vizitatori sa fi fost in partea aia. Intr-adevar, trebuie sa-ti dau dreptate cu paza... agresivi si tupeisti. Dar pana la urma asta e treaba lor, sa tina lumea departe de margine si sa fie ordine. Au fost ei cam exagerati, dar pana la urma ce sa le ceri? Si nici nu poate sa sune toata lumea la Gratzian sa planga ca nu ii lasa "paznicul" in nu stiu ce zona... ar fi culmea, de parca altele nu are pe cap atunci :lol:

ClaudyuNSL 03-04-09 17:26

Quote:

Originally Posted by berbeaca (Post 2199092)
Eu sincer probabil ca voi primi injuraturi...frate da faceti ceva cu paza. Nu ca am figuri in cap dar am fost goniti ca niste gunoaie dintr-o zona unde era mai liber fiindca acolo cica era pentru participanti...dar in schimb erau prietenii prietenilor verisorilor participantilor acolo, pai stai un pic, adica platesc biletul de 3 ori da??Avem o masina care probabil la urmatoarele evenimente va participa speram din tot sufletul asta. Suntem constienti de pericolele care exista langa traseul respectiv. Nu consumam seminte nu urlam si asa mai departe. Cum ziceam nu am figuri fiindca nu avem inca nici o legatura oficiala cu evenimentul in sine, dar nu mi se pare corect ca noi sa fim obligati sa stam langa toti manelarii si tiganii care nu au nici o treaba cu masinile.Data trecuta la drift kings sau cum i-a zis a fost amenajata acea tribuna pentru presa(cica), pe langa ca nu ne-a lasat nimeni sa intram pentru ca nu aveam plasticul acela de gat, de care puteam face rost de altfel de la cumnatul meu, intrau toti ..necunoscutii cu sotiile de mana si tot asa. Nu sunt carcotasa dar cred ca cineva care plateste 2 zile la rand ca sa intre si sta toata ziua in picioare langa toate personajele alea de mai sus ar merita un pic de respect. Stiu ca nu se va rezolva nimic dar ar trebui sa tineti cont ca aia pasionatii n-au nici un fel de conditii iar aia smecheri beneficiaza de ce e mai bun...pacat...foarte pacat. nu e primul eveniment cand am patit asta.Prietenul meu spre ex...a primit comentarii ca de ce nu sta in spate ca e inalt, eu tb sa stau numai bat ca deh sa nu dau motive de comentarii, tinand cont de tigani si restul tipilor din spatele nostru.In fine daca de o bucata de plastic depinde totul si nu de interes...atunci asta e. Sper ca nu am zis ceva gresit si poate o sa va dea de gandit ca mai sunt alti cativa ca noi.

-hai sa nu fim rai in acuzatii.Paza de la ultimul eveniment a fost destul de Ok atat ca lumea nu a inteles ca ei sunt pusi acolo sa nu lase spectatori langa pista.
-Nu cred ca ai vazut tu tigani ,manelari sau ce mai zici acolo,spectatori au fost destul de intelegatori...iar din ceea ce scrii observ ca ai figuri, daca nu aveai nu spuneai ca trebuia sa stai tu cu toti tigani si manelari....
-la tribuna nu stiu unde ai vazut tu ca statea oricine cu nevestele sau alte baliverne.....uitate prin pozele de anul trecut si ai sa vezi ca tribuna aia a stat mai mult goala pt ca era destinata presei ...iar presa a preferat sa stea pe margine decat sa ocupe un loc acolo.
-nu te obliga nimeni sa platesti bilet si sa vii la spectacol
-nu e datoria nimanui sa iti asigure un loc de unde sa poti vedea fara probleme cum de altfel nu iti asigura nimeni un loc pe scaun
-toti vrem sa avem conditii de lux cand platim un bilet dar hai totusi sa nu ne aruncam in acuzatii
-cui nu ii convine poate sta acasa si lasati figurile astea de Europa
Quote:

Originally Posted by berbeaca (Post 2199099)
Ca sa nu mai mentionez faptul ca aia un milion 200 pe care probabil ii vom da ca de obicei fiindca na..nu poti sta acasa cand stii ca e expozitia....am fi putut sa ii dam pentru una din piesele necesare in momentul asta masinii...dar na noi suntem fraieri si tot venim. Stiu ca nu ne obliga nimeni dar tocmai in asta consta interesul pentru asa ceva....totusi un fel de abonament era foarte foarte util fiindca multi vin in 2 si banii astia nu is chiar putini pt cineva de varsta noastra, cand ai o masina de facut in timp scurt...apropo urmatorul eveniment cand va fi dupa asta ...cu demonstratii etc?

mentionezi aici ca ai o masina in lucru sau ceva de genu asta.....mai spui ca ti se pare scump biletul si ca nu iti permiti ;)
cand bagi cateva mii de euro intr-o masina ce mai inseamna 20lei ,cine nu are 20lei inseamna ca nu are bani nici de tuning ma refer asta la cei care se lauda ca au masini modificate.
tuningul costa la fel si pasiunea....dar ce rost are sa mai discutam de costuri cand uni dintre noi viseaza ca totul sa fie moka.

Tuningul costa !

F_L_R 03-04-09 20:04

Asa este 20 ron i i poti baga in piese de masina dar cand ma gandesc ca muncesc de 6 luni la masina pt acest eveniment si 1 Litru de ulei ma costat 55 ron (si au intrat 8 , ), garnitura de chiuloasa 500 Dolari .....astea doar mici exemple.....cred ca din respect pt idiotii astia care au bagat mii in masini sa le rupem pt voi sau sa le expunem merita 20 lei pe zi.

mihai88 03-04-09 21:57

pe degeaba nu vreti sa intrati? io propun sa se scoata portile , sa intre cine vrea ,cum vrea ,cand vrea.......hai sa fim seriosi

J.D 03-04-09 22:58

Probabil doar la o macheta sau ceva de genul te pot incurca 20 de lei in finalizarea unui proiect, desi lucrurile stau altfel si acolo.
Oricum, 4Tuning Days devinde pe an ce trece un eveniment din ce in mai aglomerat asa ca o mica selectie a publicului poate ar fi chiar bine venita.

mihai88 03-04-09 23:07

ma voi ati innebunit ..auzi selectie la public,cumva un nou KKK?,cum sa ii zici la poarta- ba tu nu intri ca esti tigan,arab,etc....impartim -tigani in stanga,alte natii pe mijloc,romanii ca sunt mai cu mot daca se poate pe platforma ,cu scaune imbracate in piele de broasca........

e un eveniment public intra cine vrea,cine e pasionat,cine are 20 de lei:D.......atatea litere consumate aiurea

(imi cer scuze daca cumva deranjeaza pe cineva ceea ce am scrie mai sus)

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning