Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Burn Out Tuning Shop (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/11593-burn-out-tuning-shop.html)

Custom_Car 14-09-06 16:31

Re: Burn Out Tuning Shop

Quote:

Originally Posted by tre (Post 549855)
care-i adresa magazinului? exista vreun sait ceva?

Str. Radu Stanian, Nr.1 A , vis a vis de noul sediu Inspet !

suna-ma la 0721.509.246

Mario

Gogu02 25-09-06 03:47

Quote:

Originally Posted by Custom_Car (Post 553848)
Str. Radu Stanian, Nr.1 A , vis a vis de noul sediu Inspet !

suna-ma la 0721.509.246

Mario

E cumva magazinu ala care are firma pusa pe colt???

Custom_Car 26-09-06 12:41

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 564204)
E cumva magazinu ala care are firma pusa pe colt???

nu are firma pusa inca ! astept firma .....putin mai sus de el ! fata in fata cu noul sediu INSPET

Gogu02 26-09-06 19:19

Ai prin colectia te de piese vreun eleron micut pe OCTAVIA TOUR???? Si daca da cat costa???

DONU' 26-09-06 19:23

Cel mai bine e sa-l suni pe omu' nostru si sa mergi la el la magazin ca gaseste sigur ceva pentru masina ta.

Custom_Car 27-09-06 14:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 566143)
Ai prin colectia te de piese vreun eleron micut pe OCTAVIA TOUR???? Si daca da cat costa???

da am ! avand in vedere ca nu mi-ai spus ce model de octavia este , de care eleron ai vrea (superior, de portbagaj ) am sa iti dau poza mai jos cu cel de portbagaj ! pretul lui este de 55 euro + tva

tel : 0721.509.246
Mario

shantzu 27-09-06 14:35

f frumos ;) daca avea o continuare si pe aripa arata superb ;))

Vibe 28-09-06 18:34

very nice...fara continuare :)

bogdan_wrc 29-09-06 09:21

mario... cat d curand te contactez pt bara stabilizatoare de pe spate..ca stiu ca ai asa ceva. dar mai dureaza putin, ca nici pe aia nu am avut timp sa montez :((

Evil Yuri 30-09-06 20:18

Te salut domnule Mario.

Daca iti mai amintesti de mine, am comandat anul trecut, in luna noiembrie, o pereche de pleoape pentru o Daewoo Nubira. Le-am comandat indirect, pe messenger, direct ai vorbit cu fratimiu la sediu la SCC (nu eram si nici acum nu sunt in Buc stabil, deci din motive obiective nu am venit eu).
Dupa o saptamana, a venit fratimiu din nou, sa iti comande niste becuri Philips. Pleoapele erau deja platite (100 RON), iar pentru becuri ti-a platit atunci inca vreo 45 RON.

Dupa aceasta, am tot vorbit cu tine pe Y!Messenger, si m-ai tot amanat, dandu-mi diverse motive, ba cu vama, ba ca e bolnav omu care lucreaza in fibra, etc. In Aprilie, anul curent, ai zis ca sunt gata, etc, ca sa vin sa le iau, desi din cate vad eu ce ai scris aici pe topic, tu din februarie nu mai aveai treaba cu SCC.

L-am trimis pe fratimiu la SCC, baietii de acolo l-au luat la mishto ca cica stau becurile de cateva luni pe raft si "s-a pus praful pe ele", dar despre ploape nu se stia nimic. I-a cerut numarul de telefon unul dintre ei, si au zis ca o sa sune ei luni sa stabileasca cand sa vina cu masina la atelier sa faca matrita pentru ele (asta se intampla intr-o vineri).

Fratimiu nu a primit nici un telefon in legatura cu problema asta pana in ziua de astazi.

Ca fapt divers, becurile nu sunt Philips, cum ti-am cerut si cum i-ai aratat in catalog lui frate-miu cand a comandat, dar nu mai comentez nimic legat de asta, sunt comparabile la calitate.

Acum, ce vreau eu sa stiu este cum imi pot recupera acei bani - NEIMPOZABILI - , caci nu mi-ai facut factura (ce-i drept, nu ti-am cerut), si nici nu am primit in schimbul lor ce comandasem. Nu e vorba de bani, nu stau eu in 30 de euro, dar cat timp tu mi-ai tot promis si m-ai invartit, am pierdut o gramada de vreme fara sa fac ceva constructiv, si totusi nimic, eu doresc sa ii recuperez, macar pentru orgoliul meu propriu si personal.

Nu vreau sa te "denigrez", ba mai mult, iti urez succes cu noua firma, inteleg ca ai trecut printr-o perioada mai grea la SCC (probabil), dar asta nu inseamna ca trebuia sa ma tot minti pe fata.

Astept un raspuns la obiect din partea ta, iar daca nu iti mai amintesti de "povestile" insirate de mine mai sus, iti voi prezenta cu cea mai mare placere convorbirile avute cu mine pe Y!Messenger.

Toate cele bune, Mihai.

DRooPY 01-10-06 10:22

nu suna prea bene!

Gogu02 01-10-06 18:49

Dap! Oricum o sa trec saptm asta pe la tine pe la magazin sa vb despre eleronu ala! Scuze ca nu am precizat ce masina am exact si ce eleron vreau! Ala ca l-ai postat tu e foarte misto si exact asa ceva vroiam!

CobraArt 04-10-06 20:30

Man,ai angel eyes pe neon,albastre?2 sa fie..

Gogu02 09-10-06 08:15

Omule am cautat magazinu ala al tau de mi-a venit rau! Cumva e in curtea aia in care mai sta si o femeie mai invarsta???

DONU' 09-10-06 13:24

Omule, cum vii de la tribunal inspre Club 14, ajungi la intersectie unde ai in dreapta strada care iese la Restaurant Bulevard. Tu intri pe cea din stanga.
Pe acea strada, ai in dreapta ta fosta cladire a INSPET-ului, iar pe partea stanga este o casa de culoare crem cu gardul negru si usa maron. Inca n-are firma montata la intrare, dar il gasesti pe Mario la telefon oricum daca e inkis.

All times are GMT +2. The time now is 09:18.

- Copyright 2026 4Tuning