![]() |
Re:
Quote:
ma calugaresc :)) |
deocamdata baiatul isi face viata, si primeste ce n-a crezut vreodata ca o sa aiba, asa ca inkide ochii knd prietena lui vine acasa mai...largutza decat o stia el cand plecase :lol: :lol:
foamea ii face pe oameni sa gandeasca altfel decat ar trebui, cu sigurantza :lol: |
aici era ideea .... cum poti sa ai ceva at tau .. sa stii k numai aia iubesti dar de fapt s nu fie chair al tau si al unui alt orash intreg d smecheri poate ...... nu pot s stiu ce este in capul lui ptr k n-am mai avut o discutie cu el de mult timp ... dar .. parerea mea .. k DRAGOSTE oricum nu e ..... :( dak nu da un shit pe ea .. ci doar se preface k face chestia asta bravo lui
PS BlueEyes here |
si astfel DISPARE ONOAREA UNUI BARBAT ! inteleg sa stai cu cineva pt care sa zicem nu simti nik dar e posibil sa simti in timp.... dar sa stai pt cineva doar pt bunuri mi se pare o aberatie totala! numai BARBAT nu mai e asta ! eu unu m-as simti prost numai sucul sa mi-l plateasca cineva,pai sa-mi mai dea si tot felul de bunuri!
Parerea mea e ca tine de felul fiecaruia de a fi .... |
Re:
Quote:
dar daca tot zici ca gagica face un du-te-vino pana in italia si il face pe asta bogatan treptat...nu exista si posibilitatea ca asta sa profite de bani sa isi faca si el treaba cu alte femei ? :roll: |
@BlueEyes 1.mie ala sincer nu mi se pare barbat
2.bine ca ai zis de calibra..sa stiu pe cine sa ocolesc pe strada |
Re:
Quote:
|
well atat timp kt stii k-i poti intoarce favorul nu ? ...eu cam asa as gandi !
|
barbati intretinuti de femei?
spaga lor. |
eu unul nu sunt intretinut de fmeie dar .... poate mi-as dori intr-un fel si cei care zic ca aia nu sunt barbati o pot spune si din invidie dar au si dreptate ala este o tirfa masculina, da hai sa va povestesc un caz similar cu un prieten care si in telefon il am \"tirfa\"
a muncit asta in portugalia 2 ani pentru el si viitoarea sotie care i-a mincat toti banii si cind s-a intors acasa avea decat o pereche de adidasi adidas o bluza nike si o pereche de pantaloni de treling nike. a vazut omu' cum sta treaba cu tirfa si intr-un final a lasat-o si s-a angajat pe la danone, de acolo a cunoscut pe cineva, o fata, care i-a zis de un loc de munca la o firma de supraveghere, urmariri, detectivi chestii d'astea. s-a dus omu acolo s-a angajat si acolo a cunoscut o fata, sau de fapt o femeie, care are vreo 35 de ani si s-a cuplat cu ea. femeia are foarte multi bani, atit de multi incat in prima faza i-a dat un renault clio , pe care l-a lovit ea ulterior , si i-a luat.... bmw seria 3, 2005, 0 km ;).... acum are un copil cu ea s-a mutat la ea la VILA pe nu stiu unde ca uit mereu. ce sa mai s-a aranjat omu... si acum vrea sa isi ia maserati quatoporte (scuze daca nu am scris bine) de 160 000 oiro .... ce mai poti zice..... voua nu v-ar conveni situatia? si toate astea s-au intimplat intr-un an si ceva de cind s-a intors el din portugalia |
atata timp cat stiu k am bani iar cel pe care il iubesc nu are e ok ...dar daca am obligat il voi ajuta s se ridice cumva ..... daca are initiativa bine daca nu .... nu e altceva decat un trantor ... mie nu-mi trebuie asa ceva dupa mine ... ptr ca odat` si odat tot il vad cu alta si fac omor .. gandeste-te cum ar fi atunci ....
cancluzia este k daca nu ai macar initiativa sa AI ... ... si apoi ne descurcam noi .... daca nu ai si esti prost la gara! |
foarte realtiv ar fi urmatoru` caz ....real si asta din pacate
ea gaseste ocazia sa plece pe mare... vorbeste cu pretenu` cu care era de vreo 8 ani si ala accepta....e pleaca ... se intoarce cu bani asta ... woaaaaa mistoooo ! i-a halit pe toti ..... asta ii spune vezi k plec cand ma intorc iti gasesc loc si te iau cu mine ... pleaca iar .. cand vine in tara aceeasi poveste .... ii spune ok hai sa mergem ! ....... da` de unde ti-a venit tie ideea asta traznita sa plec eu pe mare .... no way i am stayin` here .... oka` ... gagik ..i-a spus bafta ..... si la gara .... daca i-a gasit si loc bun , klumea unde s faca si el un ban gramada si tipu` a preferat sa stea aiurea ... asta e ...... ea si-a facut viata ei cu altu acum e superbine .. si el un amarat .... k de obicei ... asta numesc eu NESIMTIRE!!!! |
tare faza ...
cazuri exista destule, un alt exemplu ar fi vecinul meu care era cu doua deodata care il intretineau, una stia, care avea si cascaval mai mult si cealalta nu. a ramas fara una si acum e cu cealalta care il intretine si acum :) in cateva zile vor sa plece amindoi in italia sa \"munceasaca\" probabil doar ea :) eu unul nu cred ca mi-ar place sa fiu trintor daca as fi cu o fata cu posibilitati materiale mai mari, ci as incerca sa fac ceva, ccu ajutorul ei, sa ma pot ridica |
....unde naiba a disparut butonul de edit ???
continuare :) si daca te desparti de fata sa nu ramai ca gusteru in curu gol |
cauta pe la probleme despre butonul de edit ! se striche ! :lol:
blueeyes sa nu stii ca nu e deloc usor pe mare...stiu asta de la cunostinte si sunt multe cazuri in care cei angajati cer sa fie lasa-ti sa plece acasa ca nu mai suport! poate omu stia ce-l asteapta si a preferat sa nu plece ! in fine e rau tare sa stai ca nesimtitu si altu sa te intretina...u decat sa cheltui! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning