![]() |
Re: Matiz E de Galati - GL 85 BUB
1 Attachment(s)
salut,
|
Re: Matiz de Galati - GL 85 BUB
Quote:
nu cumva trebuie sa tai doar o parte din susubul respectic pt ca celalalt sa il bag in acea gaura? |
1 Attachment(s)
am incercat sa iti explic pe acolo... sper sa intelegi.... daca nu ... astept intrebari. ala din punte e tampon de cauciuc de al dacie ( motor sau cutie de viteze )
|
bine bine eu am inteles,dar cum ai prins tamponul ala pe punte daca tu iai taiat urechile eu am luat un tampon de dacie de la cutia de viteze si are surub la amandoua capetele nu urechiuse cum ai zis tu daca ii tai alea cum il mai prind
|
Frumoasa buburuza! Spor la modificari!
Treaba cu arcurile e mai complicata. Cauta aceeasi inaltime, dar cu spire mai groase si poti renunta la tampoanele tip H din cauciuc. Ar mai fi o varianta, insa nu stiu daca se mai gasesc. Pe vremuri existau perne de aer (aveau ventil si se umflau la vulcanizare la 1,2atm max.) care le montai intre spirele arcului si astfel garda masinii nu cobora mult. Pur si simplu, reglai cu doreai. Mai inalt sau mai jos. |
1 Attachment(s)
sipsa de ocupatie:-P:-P
|
faza cu pernele de aer e buna.......dar poti sa le pui la orice tip de masina....
|
Quote:
Se vede aiurea la faru din dreapta si mai trebuia facuta si marginea cu negru ca sa fie o diferenta... De acum sa te inveti sa faci din lipsa de ocupatie ceva util si performant. |
stiu ca a iesit nasol dar am vrut sa-l fac genul ca al meu
...:oops::oops:(e facut in paint |
Quote:
|
aha...e bine
|
vand jantele pe 15" ... in special pentru cei din bucuresti sau cei ce au drum sau au pe cineva pe acolo. pret mai mic decat cel de criza.
|
Ce greutate are o janta cu tot cu cauciuc? Si trimite-mi PM cu pretul lor! Mersi!
|
Quote:
14kg/janta+ cauciuc |
Mestere de ce vrei tu sa scapi de jantele astea ca arata masina super bine cu ele ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning