Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Cel mai bun constructor de motoare Otto (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/114769-bun-constructor-motoare-otto.html)

johhny 19-04-09 08:48

Re: Cel mai bun constructor de motoare Otto

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 2249392)
din cate stiu eu bmw nu face parte din vag...si dupa parerea mea cel mai tare motor de la vag e vr6-le :)

e un motor destul de popular stiut mai de toate lumea dar nu e nici pe departe cel mai tare de la vag. Cel mai tare de la vag ramane cel de pe veyron, apoi ar mai fi cele de pe rs, r8, acum mai nou seria de motoare FSI, TFSI, TSI .. parerea mea.

Kent8 19-04-09 11:44

am ales honda deoarece ii hoooooondaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

adrian78bmw 19-04-09 11:50

dupa mine cel mai bun motor ramane cel de pe MCLAREN F1

aleks 19-04-09 12:22

Kent8 adrian78bmw, vă rog frumos să vă motivaţi alegerile.

adrian78bmw 19-04-09 12:33

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2249750)
Kent8 adrian78bmw, vă rog frumos să vă motivaţi alegerile.

aleks am argumentat intr-un post anterior ca nu ma pot pronunta care este cel mai bun CONSTRUCTOR de motoare pe benzina fiecare marca are cate un motor reusit intr-o perioada de dezvoltare anume a automobilului..aici ma refeream doar la cel mai bun MOTOR pe benzina..si recordurile de acceleratie si viteza maxima spun totul

UNLORD 19-04-09 17:04

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 2249675)
am ales honda deoarece ii hoooooondaaaaaaaaaaaaaaaaa :P

Bravos, cel mai obiectiv post de pana acuma! :)

GTR 19-04-09 19:08

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2249767)
aleks am argumentat intr-un post anterior ca nu ma pot pronunta care este cel mai bun CONSTRUCTOR de motoare pe benzina fiecare marca are cate un motor reusit intr-o perioada de dezvoltare anume a automobilului..aici ma refeream doar la cel mai bun MOTOR pe benzina..si recordurile de acceleratie si viteza maxima spun totul

"recordurile de acceleratie si viteza maxima" nu definesc neaaparat motorul si nici atat fiabilitatea.

adrian78bmw 19-04-09 19:14

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 2250272)
"recordurile de acceleratie si viteza maxima" nu definesc neaaparat motorul si nici atat fiabilitatea.

poate si performantele definesc altfel nu vad de ce l-ar mai fi creat?

bmwh548 19-04-09 19:34

"BMW" pentru multele titluri de "Engine of the year", pentru gama suficient de variata, pentru fiabilitatea buna, consumul reusit avand in vedere dimensiunile si greutatea masinilor lor... sper ca am argumentat suficient :)

mistreku 20-04-09 22:50

tot bmw am votat si eu. partial subiectiv, partial pt ca motoarele astea ma uimesc in fiecare zi cu fiabilitatea lor. nu a fost nici macar o zi de cand am masina (un an si ceva) sa nu o alerg macar o jumatate de ora, si cand spun "alerg" adica schimbat la 7000RPM, plus cerculete, burnuri etc. si totusi, nici o piesa investita pe motor, in conditiile in care masina are ~350.000 km, softata, scoase limitarile etc iar masina are 15 ani.

Danutz_crx 26-04-09 19:35

Honda pt capacitatile sale de a scoate o putere incredibila dintr-un motor aspirat :)

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning