Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Legale 28 Martie - Cine participa? (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/114679-legale-28-martie-participa.html)

Kinghost69 28-03-09 20:29

Re: Legale 28 Martie - Cine participa?

12 Attachment(s)
am si eu cateva poze din timpul curselor (1)

Kinghost69 28-03-09 20:44

12 Attachment(s)
poze (2)

Kinghost69 28-03-09 21:07

18 Attachment(s)
poze (3)

BigBoss 28-03-09 22:14

Ha ce kestie ,la un moment dat stateam unu langa altu si faceam poze...dar habar nu aveam care cine e dar vad pozele identic cu ale mele acelasi loc :).

Sti cum e..poa sa aiba si 300 de cai arata jalnic..curgea rugina dupa ea.!

flocea_ro_ab 29-03-09 00:07

Quote:

Originally Posted by BigBoss (Post 2191720)
Maria Ioana....:)))) frate distrusu ala ce cauta ma acolo..sau era in drum spre Remat????!!!!

Cel mai bun timp a fost de 12 sec si ceva...si ce e mai interesant e faptul ca niste masini de grupa inferioara au facut timp mai bun decat cele din grupa superioara..asta nu inseamna decat ca sunt multi care AU MINTIT cand au declarat CP. URAT DIN PARTEA LOR !:!:

In locul lor i descalificam instant !

nu te supara, degeaba ai masina cu cp multi daca nu stii sa o pilotezi
zic pilotat pentru ca aici trebuie sa stii exact cand trebuie sa schimbi viteza, daca ai schimbat- cu 2 3 secunde degeaba o mai schimbi:)

viorelu 29-03-09 09:57

...filmulet pe epitesti:) :
http://www.epitesti.ro/epitesti-video.html

Tutankhamon 29-03-09 11:45

Am văzut un tip care filma cu camera fiecare cursă de la jumătatea ei pānă la finish, e vreunul dintre voi? Dacă da, să uploadeze şi el filmul undeva să-l luăm şi noi. Mersi anticipat.

Kasp3r 29-03-09 12:39

mie unu mi`a placut, vreme frumoasa , multi spectatori, multi participanti din care doar jumate au apucat sa ne arate ce pot masinile ptr ca uni din ei nu au fost fair play si au concurat de mai multe ori alti nemaiapucand sa se dea deloc, aici este vina organizatorilor, cred mosi care tot organizeaza de la pro car sau de unde sunt ar trebui sa se lase de spoortul asta, sa`si duca nepoti`n parc, si`au batut joc de atatia care au venit din alte orase si au pierd vremea degeaba aici. deci dupa parerea mea oorganizare dezastruoasa.

in rest poze mai multe am postat si eu aici https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/114352-380-pitesti-28-03-2009-pics-inside/page-35.html

22VIN 29-03-09 12:53

organizare haotica... daca ieri dimineata imi parea rau ca nu m-am bagat, acum ma bucur.
ca impresii din public: 99% din ei erau NULI, se bagau ca animalele in fata, unii dintre noi nu mai puteam sa vedem nimic. oricum, nu pricep de ce erau asa de inraiti sa vada tot, pentru ca nu pricepeau nimic din ce se intampla.
in prima faza am stat langa unii care vorbeau despre BIK. am plecat dupa 2 minute, pentru ca ma bufnea rasul. de ce?: "baaa da bik ce are pe masina?" "eee e 1.6 chipuit." la care intervine unu in discutie: "da ma, are vreo 2-3 cipuri" - am crezut ca mor:)). pe urma ma mut langa unii ce purtau discutii inteligente. una din afirmatii ale unuia ce isi expunea cunostintele lui de "aducator" de masini din germania (dupa ce a fost uimit cum o astra g a facut un e30): "pai pe astra g cel mai mare motor pe benzina e de 1.6". restul habar n-aveau ce masini sunt alea care trec asa repede prin fata lor si se mirau "cum domne "tigaia" aia de vectra (c20let-ul) se duce asa".
in concluzie:
1. descrierea spectatorului clasic de ieri:

"Prostia ta e scut noi n-avem aparare
Cand iti aperi obiectivul transpirat cu ceafa-n
soare
In jurul tau e multe nu intelegi nimic
Si presupui uimit ca esti in caruta cand te bagi
in lift"

2. bik-ule mai cumpara vreo 4 cip-uri si pune-le pe bara ca am auzit ca daca vine aer bine in ele iti dau 200cp de caciula:shock:

Kasp3r 29-03-09 13:03

am auzit si eu uni vb de bitza :) ceva`n genu, dar in fine cred ca specimene de`astea exista peste tot , asa am auzit si la craiova si peste tot, nu numai in pitesti.

ag80bik 29-03-09 13:36

ma amphetamine,nu e vina mea ca unii vorbesc aiurea.nu stiu de ce te legi mereu de mine,pe bune.eu am avut curajul sa ma dau cu closetu meu.ca am ars un corsa,asta e norocul meu.nu tre sa fii carcotas .cu organizarea ai dreptate,cu "cunoscatorii "de pe margine la fel,dar sa te iei de masina mea nu-mi prea place.asa naspa cum e am bagat ceva bani si mie imi e foarte draga.chiar nu te inteleg.daca ma faceam de ras ,mai ziceam dar asa....

flocea_ro_ab 29-03-09 14:58

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2193136)
organizare haotica... daca ieri dimineata imi parea rau ca nu m-am bagat, acum ma bucur.
ca impresii din public: 99% din ei erau NULI, se bagau ca animalele in fata, unii dintre noi nu mai puteam sa vedem nimic. oricum, nu pricep de ce erau asa de inraiti sa vada tot, pentru ca nu pricepeau nimic din ce se intampla.
in prima faza am stat langa unii care vorbeau despre BIK. am plecat dupa 2 minute, pentru ca ma bufnea rasul. de ce?: "baaa da bik ce are pe masina?" "eee e 1.6 chipuit." la care intervine unu in discutie: "da ma, are vreo 2-3 cipuri" - am crezut ca mor:)). pe urma ma mut langa unii ce purtau discutii inteligente. una din afirmatii ale unuia ce isi expunea cunostintele lui de "aducator" de masini din germania (dupa ce a fost uimit cum o astra g a facut un e30): "pai pe astra g cel mai mare motor pe benzina e de 1.6". restul habar n-aveau ce masini sunt alea care trec asa repede prin fata lor si se mirau "cum domne "tigaia" aia de vectra (c20let-ul) se duce asa".
in concluzie:
1. descrierea spectatorului clasic de ieri:

"Prostia ta e scut noi n-avem aparare
Cand iti aperi obiectivul transpirat cu ceafa-n
soare
In jurul tau e multe nu intelegi nimic
Si presupui uimit ca esti in caruta cand te bagi
in lift"

2. bik-ule mai cumpara vreo 4 cip-uri si pune-le pe bara ca am auzit ca daca vine aer bine in ele iti dau 200cp de caciula:shock:

lolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))
orcum nu te mira ca asa e peste tot:))

viorelu 29-03-09 15:54

Bita stai linistit ca nu a zis nimeni nimic rau de tine...cred ca nu ai prins textul:)...amphetamine a enuntat pe scurt comentarii predominante din public:) ,perfect adevarat:)...si eu am stat intre cativa cu comentarii asemanatoare...

tha_nox 29-03-09 16:50

https://www.youtube.com/watch?v=dqpKjVJCvxI

si un film de la finish..

rAdU87 29-03-09 18:16

a fost frumos..

All times are GMT +2. The time now is 07:58.

- Copyright 2026 4Tuning