![]() |
ionutz17 asta, e un exemplu FOARTE BUN despre cum sa NU faceti...
cititi si voi topicul ca lumea... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
vacantza?io am fost la scoala pe 5 si p 6....
gratian depinde de tine acum...dak tu crezi ca sunt multe idei si unele chiar bune....alege cea care crezi k e No.1 si kre sa poata fie realizata de mai multi.... peace... |
as vrea sa va dau o idee.
as vre sa propun un concurs in care :1 se ia o masina obisnuita 2 se alege o tema 3 se tuneaza respectiv temei alese gata |
Mai am si eu o idee poate k am mai spus cineva dar nu am urmarit topicul Hai sa luam poze spion ale unor masini ce urmeaza sa iasa pe piata iar pe baza acestora sa incercam anumite combinatii de kit-uri si jante sa o scoatem cat mai originala .. ce ziceti sa facem un topic pe idee asta .... ?? Castigatorul fiind numit dupa ce originalul apare la un salon sau altfel nu stiu la idee asta mai am nevoie de cineva care sa fie pe unda cu mine !! PM me !!
|
...am promis ca revin cu idei.
noul Lamborghini Gallardo Spyder: https://img347.imageshack.us/img347/379/15ye.jpg noul BMW Z4 Coupe: https://img347.imageshack.us/img347/6361/28hn.jpg noul Peugeot 407 Coupe: https://img347.imageshack.us/img347/5853/38gy.jpg noul Volkswagen Eos: https://img347.imageshack.us/img347/759/42hv.jpg precizare: masinile nu au fost alese aiurea (nici acestea si nici cele dintr-un post precedent). motivatia e simpla: sunt masini usor de recunoscut, masini cunoscute, cu un design excelent, ultimele modele aparute pe piata. e o provocare si un imbold pentru cei care vor participa la concurs. trebuie \"sa scoata untul\" din ei si sa dea dovada de maiestrie. un Gallardo Spyder sau un BMW Z4 Coupe e deja perfect. participantii trebuie sa se autodepaseasca si, inc-odata, sa dea titlul concursului: \"Concursul concursurilor\"... nu in ultimul rand, din ce in ce mai multe masini \"over the top\" isi fac aparitia si in peisajul romanesc de tuning, curse, etc. e momentul ! :wink: sa vedem sinteza. |
sunt curios ce se alege...ce idee..... :evil: :!: :!:
|
pana acum, din ce s-a vehiculat, propun urmatoarele concursuri:
1. categoria \"profi\" in care sa se tuneze un model nou de masina, netunat pana acum, din 3 unghiuri diferite 2. categoria medium, de restaurare a unei masini, eventual si tunare ulterioara 3. categoria incepator, o simpla modificare din lateral nu inseamna ca neglijez celelalte concursuri, dar nu au intrat zilele in sac... pe baza acestor concursuri, cat si ce s-a facut pana acum, voi face si pe prima pagina a sitului o categorie continua de virtual-tuning -Romania va semnalez ca numarul celor care urmaresc 4tuning este urais, peste 150.000/ luna, depaseste orice gen de mijloc media de profil din tara, si ca suntem urmariti de foarte multe situri, publicatii de profil din toata lumea, de exemplu de maxi-tuning, care a dat de mai multe ori linkuri din 4tuning, inclusiv cu loganul modificat de top-art... premiile le voi fixa in momentul in care cadem de acord cu concursurile, si cu imaginile care vor face subiectul concursurilor... dar stiti ca nu sunt premii mici... nu inseamna ca noi voi lua in seama orice alta propunere... de exemplu, as dori si un concurs de desen... exista doritori? |
pai asa e cel mai bine Gratzian..adik pe categorii....eu m-as baga la mediu..sau la incepator....adik fiecare user de pe aicia..care stie ceva VT..sa se incadreze intr-o categorie... :roll:
|
Re:
Quote:
cat despre categoria usor....intradevar.....foooooooarte usor. asta e doar parerea mea....sa se exprime si altii :roll: |
mai bine ar fi inversata 1 cu 2..adik 2 sa fie categoria grea..si 1 la categoria mai usoara...
sau 1.sa fie data o masina sport marfa... 2.o masina dintr-un unghi mai greu 3.o masina din lateral.. :roll: |
as zice k toata lumea sa participe la cele 3 etape...
toata lumea incepe de la usor(adik 1) si se aleg de ex prin poll 10 castigatori care trec in etapa 2. aici se face iar un poll si se aleg 5 care intra in finala...si de acolo castigatorul.... merge? |
si ce faci cu incepatorii?? :?: :!:
|
Re:
Quote:
dar e bine cum ai zis si tu.. :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning