Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Abuzuri ale politistilor !!! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/114192-abuzuri-politistilor.html)

D3m0N 21-01-10 17:52

Re: Abuzuri ale politistilor !!!

prietene .. daca eu vb frumos cu el .. si ii spun ca dau folia jos ... si el se urla la mine " da da uai buletinu" ... si apoi cand il intreb cum il cheama "sa te c@@@i in gura mea daca nu ma tin de tine si daca nu pun toti colegii pe tine" ... ti se pare un tanar manierat?

MnezO 21-01-10 22:43

Daca nu ma insel m-a oprit si pe mine si nu am avut probleme! (Eu am autorizatie pe folia fata) :twisted:

D3m0N 21-01-10 22:44

si pe mine cand ma va opri data viitoare imi va vorbi frumos ...;))

zorro6299 22-01-10 17:10

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 3001637)
si pe mine cand ma va opri data viitoare imi va vorbi frumos ...;))

Da,da...mai mult ca sigur data viitoare i-si va cere si scuze ca te-a deranjat...sigur !!! ca doar esti demon.... pacat ca el nu stia asta :-P

Daca ai incerca sa fii corect, sa ai folie autorizată pe geamuri ,cred ca-ti va fi mai bine , parerea mea !!!

Baazalung 24-01-10 15:19

D3m0N, te invit sa recitesti postul meu, ca sa intelegi cat de mult ma iubesc cu PIM.

nakedcst 08-02-10 16:21

"Tipul" cu PIM-ul este un copil fustrat . Am avut si eu prbl cu el ..

2slow4u 09-02-10 19:14

Pe langa folia care o are, nu uitati de xenonul pe far normal si proiectoare.

De cate ori il prind in sens invers tre sa pun ochelarii de soare 8)

D3m0N 09-02-10 19:51

folia nu o mai are...:D am avut grija si sa nu uitati ca avem un comandant de nota 20! nu ezitati sa apelati la el :D

2slow4u 10-02-10 10:08

Ahaaaa nu l-am mai vazut si nu stiam. :lol: super tare

zorro6299 02-03-10 16:49

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 2957893)
ma treaba e din protap!

iar noua ne plac povestile!.... deci treci la tastatura si "scuipa" nemultumirile si intamplarile! :lol:

:twisted: Astazi am mai castigat o mică luptă impotriva sistemului ticălosit !!!
3-0 pentru mine , dar inca n-am castigat tot razboiu impotriva militianului care m-a amendat anu trecut pe vremea asta :cry:
Judecatoarea, bine educata de stat si instruita in a aduce venituri in pusculita statului...a mai dat INCĂ un termen aiurea, desi, nu a venit nimeni din partea militiei in 3 termene( dar daca lipseam eu la unu, se si judeca si hotara tot impotriva mea ), am adus si un martor, care mi-a sustinut cauza.....tot nu-i destul pt ea....o lungeste pina-n april...pe ce motiv credeti ? astazi s-a trezit ca " nu-i destul de vizibil scrisu in copia de P.V. pe care o are Ea, de parca eu sunt de vină :-P
In fine.... sper sa fie ultimu termen in april, desi e pe 13...nu ma las si sigur voi castiga :twisted:
Mai rau este ca, spunea ceva astazi de un "martor", ce apare in P.V., cel pus de militian sa semneze , ca eu nu vreau sa semnez ( poate stiti regulamentu), daca e sa-l cheme si pă ala.... pff ce-o sa se mai lungească procesul asta de cac..t :lol: ca e de pe la VS tipu ală.... ( eu l am rugat sa nu semneze, ca nu i obligat de nimeni, da el...daca a semnat impresionat de militian....are sa se plimbe aiurea, hy,hy,hy ).

Succes vă doresc si vouă , nu vă lăsati călcati in picioare !!! Nu cedati in fata sistemului !!! Luptati,, luptati si veti castiga !!! :!:

RazvanMRG 03-03-10 00:42

am si eu o contestatie la iasi pentru trecere de pietoni si la primul termen nu m-am prezentat. procesul s-a suspendat pentru ca nu s-a prezentat nici avocatul lor si un an procesul este suspendat.

2slow4u 03-03-10 08:40

Ieri in tudor era un pinguin care se uita mandru la un taximetrist cum isi scoate folia de pe stopuri. (un peugeot 607)

Apropo demon...am vazut pim-ul acum 1 saptamana si ce frumos i se vede chipul prin geamurile din fata :twisted:

D3m0N 04-03-10 07:36

:)) asa e frumos ... daca trebuie sa ma vad si eu .. sa se vada si el:))

zorro6299 04-03-10 11:19

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 3145132)
:)) asa e frumos ... daca trebuie sa ma vad si eu .. sa se vada si el:))

:anger: Prea tare asta cu " daca trebuie sa ma vad si eu .. sa se vada si el "....:woowoo:

Asa te vreau, asa-mi place sa fie egalitate intre participantii la trafic !!!! :twisted:

skimpy 08-03-10 10:45

tocmai am castigat un proces cu politia.

am luat amenda ca mergeam pe strada, intre podu ros si pod de piatra, pe nationala.

pieton fiind, neavand loc pe trotuar, ca erau parcate masini, mergeam pe strada, pe langa masini, regulamentar, cu fata spre masinile ce veneau din contrasens.

mi-am luat amenda 100 ron, am facut contestatie si dupa 3 termene am castigat, mai ales ca aveam dreptate si m-am tinut de acest proces.

asta e povestea foarte pe scurt.

important e ca am castigat.

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning