![]() |
Re: KIA pr0XYD
Multumesc de aprecieri.
La inceput eram putin sceptic de felul in care o sa arate jantele astea pe masina(le-am luat la jumatea lui noiembrie si abia pe 11 martie le-am pus pe masina) dar acum sunt foarte multumit,ara foarte bine si se integreaza si cu prelungirile,cel putin asta e parerea mea. Acum i-au o mica pauza,dar in curand o sa ma apuc iar de masina.Asa ca planuri de viitor: -fete de portiere care sa integreze difurile de bas medii si medii -sa montez arcurile(am primit info ca abia cand am dat comanda,cei de la apex au sesizat ca nu mai au nimic pe stoc). -traseu de admisie aer din inox -o mica-mare surpriza. Ordinea nu va fi chiar cea enumerata. Numai bine si bafta tuturor. |
Quote:
Mult succes colegu' Andi. Eu chiar is curios de viitorul XYDului |
Cum rezista jantele pe drumurile noastre? Sunt de 17"?
|
Morph vestea buna e ca vineri sau sambata asta depinzand de curierul din romania,ar terbui sa am arcurile acasa:D + inca o mica achizitie.
@Tracid-da ajntele sunt pe 17 si momentan am cauciucuri cu talon de 40,si rezista bine.Chestia e ca sunt mult mai atent la starea drumului si imediat dupa ce am montat jantele,am fost la casco sa le trec in asigurare,asa ca sa-mi fie acoperit orice moment de neatentie. |
Hai cu suspensia :lol:
Mor de curiozitate cum o să arate maşina cu arcurile noi :) |
te astept cu lista aia.
|
cel mai frumos model de la kia, sa o porti sanator si hai sa o vedem jos:x
|
Quote:
AMR-4zile and counting. Oricum am norocul sa ajunga in perioada sarbatorilor pascale asa ca nu o sa le vad pe masina saptamana asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Mama ce iepuras darnic a trecut pe la mine,a venit cu un damas si mi-a lasat 2 cutii mult asteptate....DA mi-au ajuns arcurile si un mic kit de led-uri undercar .
Pe saptamana viitoare cred ca o sa incerc sa le urc pe masina. Intre timp am facut o vizita pe la service si am schimbat o bieleta care ma tot trancanea la cap,si m-am apucat de admisia de aer din inox(strict aductiunea de aer de la filtru si pana la motor). O sa revin azi si cu poze cu noile achizitii. Numai bine la toata lumea. |
mda! am vazut-o. bine ai venit in clubul meu. mergem taras amandoi.:lol::lol:
|
Arată īntr-un mare fel, fără discuţii acum, stă bine şi se mai aşează şi de-acum īnainte, pānă stă ea cum trebuie
|
8 Attachment(s)
Pai ce sa zic,a trecut pachetului de tigari....nu intra sub bara fata....deci e OK.Inca mai am putin sa ma obisnuiesc cu masina,raspunde altfel la directie,trebuie sa am mare grija la borduri(fac parcarile la juma de metru) si mai ales trebuie sa feresc coamele din asfalt, care se fac vara de le temperaturi mari.
Oricum masina era rigida si inainte asa ca trecera nu a fost foarte diferita. Sageata-oricum stii ca la mersul in coloana tu nu te suporti in spate asa ca o sa te las pe tine sa iei toate gaurile si damburile:lol: Aleks -Multam de aprecieri. |
Uite-o ce frumos stă pe burtă :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:39. |
- Copyright 2026 4Tuning