Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   KITCH TUNING ROYALLE (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/1137-kitch-tuning-royalle.html)

B 68 VLD 31-01-05 18:14

Frateeeeeeeee, ce-i asta? :shock: :shock: Eu nu am mai vazut in viata mea asa porcarie de masina! :lol: Sau poate s-au gandit sa o faca limuzina in genul cum fac cei din afara din ferrari, hummer etc!

ZooM-ZooM 31-01-05 18:41

LooL! culmea,sunt scoase de UAP Dacia asa...:)) stiu,suna surprinzator,dar asa este :D erau nuj ce masini de asistenta...Sebastian ne-a lamurit pe alt topic :D (nu il mai gasesc :D )
am gasit-o si pe a 2a :D

ZooM-ZooM 31-01-05 18:45

1 Attachment(s)
scuze :D

CT-05-DGP 14-02-05 11:53

CEl mai tare kitch la vazut la mine in oras ....e de tot *** un taranoi care a dat de bani si -a luat skoda superb si ce credeti k a facut? Numai tampenii:
-a lipit pe faruri foli mata de parasolar ca si cum ar avea sprancene si sus si jos
-coada de rechin sus pe plafon in spate
-si pe portbagaj a lipit sigla M3 si TDI asta a pus capac -
-am uitat sa spun k isi pusese si parasolar ...de aia si lipit si pe faruri ca-i ramsese si sa nu-l arunce

ZooM-ZooM 14-02-05 18:35

LoooL! daca o prinzi la poze....te rog sa ii faci cateva...sa radem si noi bine :)) :))D:D:D:D::)

CT-05-DGP 14-02-05 21:49

Promit sa vin cu poze o vad zilnic prin centru da momentan nu am o camera digitala ...dar se face rost ....plus alte tampenii care tot apar prin constanta...mai e una tare o dacia cu faruri de bora si bara de bora ...stramba rau o sa o vedeti!!

eugenro2001 17-02-05 10:56

Am vazut si eu una acum doua zile dar nu am avut cu ce sa o pozez.

O Dacie galbena care avea praguri de teava ca la Mercedes M klasse.
Din ce credeti ca erau facute?

Din barele de care ne tinem in autobuz!!! Inclusiv piesele ale de prindere!
In partea din fata erau indoite ca un fel de S spre interior.
Bestial!!!

EvLSant0S 17-02-05 11:34

2 Attachment(s)
Traim intr-o lume .. nebuna .. nebuna de tot ..

ne plimbam.. si dam de ... cacatu asta..

n-am rezistat sa nu-i fac poza...so .. rezultatul ..

nu e atat de grav.. insa ... e... cat de cat..

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

partea a 2-a ...

DACIA SOLENTZA --- 55 AMG !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poza e facuta de je ,in vara anului 2004 , bishop e martor .. a vazut si el .. ca sa nu zica vreunu ca e facuta pe pc sau ceva de genu , ENJOY !

Monkey_Bz 17-02-05 13:40

am descoperit destul d tarziu topicul asta.....o sa incep sa pozez si yo supermashinile din buzau!!!.....si credeti-ma.......sunt destule!

alexutzu 17-02-05 14:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

poza e facuta de je ,in vara anului 2004 , bishop e martor .. a vazut si el .. ca sa nu zica vreunu ca e facuta pe pc sau ceva de genu , ENJOY !

:lol: santos de ce nu precizezi si tu ca e dacia amg 55 cu gainatz la mijloc :lol:

ZooM-ZooM 17-02-05 14:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
am descoperit destul d tarziu topicul asta.....o sa incep sa pozez si yo supermashinile din buzau!!!.....si credeti-ma.......sunt destule!

eu zic sa le bagi intai si intai pe ale lui Jean \"Parter\",daca il stii,dupa aia pe ale lui \"Chinezu\" (ala cu sala sporturilor si multe altele :) )..mai era Lupu...si dupa aia iti dau \"voie\" sa bagi kitchurile :))

EvLSant0S 17-02-05 14:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

:lol: santos de ce nu precizezi si tu ca e dacia amg 55 cu gainatz la mijloc :lol:

pardon , si-a spus si pasarea parerea

ghici ce a zis

MA CAC PE EA DE MASINA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monkey_Bz 17-02-05 15:43

ZooM-ZooM dak tu crezi k yo stau sa-l vanez pe parter sau p ailalti.t inseli....vreau sa va arat si voua niste \"maistrii\" in arta tuningului....direct d la bz!

ZooM-ZooM 17-02-05 19:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
ZooM-ZooM dak tu crezi k yo stau sa-l vanez pe parter sau p ailalti.t inseli....vreau sa va arat si voua niste \"maistrii\" in arta tuningului....direct d la bz!

eh...era o gluma :) oricum,asta e topic de kitch,nu de masini mijto :) asteptam cu nerabdare :) (eu cam stiu ce e pe acolo,da sa vada si restu lumii cu ce se \"lauda\" buzaul :D :) )

Toto - BOD 17-02-05 21:09

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"CT-05-DGP\"
Promit sa vin cu poze o vad zilnic prin centru da momentan nu am o camera digitala ...dar se face rost ....plus alte tampenii care tot apar prin constanta...mai e una tare o dacia cu faruri de bora si bara de bora ...stramba rau o sa o vedeti!!

Am pus eu asta vara o poza cu o Dacie galbena din cta... cu faruri de golf ( https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=12896 si https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=12895 )...

Si ca sa vedeti ca nici olteanu nu se lasa... am gasit una si in cr cu faruri de golf!

All times are GMT +2. The time now is 16:16.

- Copyright 2026 4Tuning