![]() |
Re:
Quote:
asta e buna cu pui...si mai fac si pui vitaminizati :lol: :lol: :lol: :lol: |
Sunt peste tot probleme, dar nu mai spun nimic rau sunt bucuros ca am ridicat masina azi.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da ai dreptate,, chiar e noapte .. nu mi'am dat seama de asta... da maine dak ai timp .. poate ne arati si noua niste poze cu bijuteria ta,,
apropo sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de nici un incident neplacut cu ea |
Masina e piesa si s-o stapanesti sanatos si tu si ea. O sa-i pui carlig si o sa legi de ea o remorca pentru STi???
|
Re:
Quote:
|
Sa stii ca mi se pare corect si nu cred ca e un moft.
Deci SUbaru Sti o sa ajunga o masina de platforma sa inteleg??? |
Re:
Quote:
o SA VEZI CAT DE JOASA VA FI CE SUSPENSIE VA AVEA SI MAI SUNT SI ALTELE ASA CA VA STA SUS PANA LA CURSE. |
Mi se pare foarte corect si logic. Asa se obijnuieste si pe afara, masinile de drag sau de curse sunt aduse pe platforme.
Pai am vazut filmuletul cu 305-310 si stiu ca nu ai probleme nici pe sosea de fapt nu ma indoiam de treaba asta. Sper sa ajunga si altii sa-si prepare o masina special pentru curse si sa o poata aduce pe o platforma de la cursa la cursa, adica sa nu fie nevoie s-o rupa pe soselele patriei. |
e argintie masina? ti-ai testat-o in seara asta pe bd. decebal? daca da, tare plecarea de pe loc :)
|
Re:
Quote:
Am si testat 0...100km/h si a fost 5.7s atunci, dar nu am mers maxim si dupa suta am accelerat mai usurel. |
e tare! eu eram intr-un X5 3.0d, si deci mi-era rusine sa ma iau dupa tine.
s-o stapanesti sanatos! |
Re:
Quote:
#.0 d cred ca ar fi alegerea mea la un x5. |
Sebastiane testezi la greu masina sa vezi ce poate cu ultimele ajustari nu?
Inca o data felicitari si rupele capu' la BMW-uri. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning