Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   FORESTER XT 2.5 TURBO (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/11275-forester-xt-2-5-turbo.html)

orlando 27-01-06 10:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
Quote:

Originally Posted by \"sandumrs\"
S-o stapanesti sanatos Sebastiane si sa nu ai probleme cu ea.

Cum stau in garajul tau doua nemtoaice si doua samuraice??? Plus alte \"chestii\"........

macar de ar fii 4 masini :shock: :roll:
sebastiane probleme cu vama? se lasa asteptata nebuna? :wink:

Cacaturi de doi bani, ii ia pe dealeri pe nepregatite cu ii ia zapada pe primari in Decembrie, vrajeala de doi bani incompetenta se cheama.
Am sa negociez cu ei pt ziua de ieri pierduta sa dea ceva la masina in plus nu-i mai iertati oricat discount au facut. Pe bani vostri voi sunteti stapani si negocierea trebuie introdusa ori de cate ori e locul potrivit.

asta se stie...am auzit de niste asteptari de 2-3 saptamani fata de termenul care il da contractul...este Romania nu ai ce sa le faci...stii si tu prea bine ca ai fost la acea emisiune cand a sunat avocatul unui client de Porsche ca i-au demontat motoru si nu i l-au mai putut face la loc...apropo cu Service-ul de la radacini ai avut probleme ca am auzit ca si astia sunt cam neseriosi...ca toti de altfel... :wink:
asta e buna cu pui...si mai fac si pui vitaminizati :lol: :lol: :lol: :lol:

SEBASTIAN 27-01-06 18:16

Sunt peste tot probleme, dar nu mai spun nimic rau sunt bucuros ca am ridicat masina azi.

Razvan-CT 27-01-06 19:17

Re:

Quote:

Sunt peste tot probleme, dar nu mai spun nimic rau sunt bucuros ca am ridicat masina azi.

si nu postezi si tu niste poze cu bijuteria ta?? :D

SEBASTIAN 27-01-06 19:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NiceWeather\"
Quote:

si nu postezi si tu niste poze cu bijuteria ta?? :D

pai nu am facut nici una si acum e noapte.

Razvan-CT 27-01-06 20:07

da ai dreptate,, chiar e noapte .. nu mi'am dat seama de asta... da maine dak ai timp .. poate ne arati si noua niste poze cu bijuteria ta,,
apropo sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de nici un incident neplacut cu ea

sandumrs 28-01-06 00:48

Masina e piesa si s-o stapanesti sanatos si tu si ea. O sa-i pui carlig si o sa legi de ea o remorca pentru STi???

SEBASTIAN 28-01-06 07:50

Re:

Quote:

Masina e piesa si s-o stapanesti sanatos si tu si ea. O sa-i pui carlig si o sa legi de ea o remorca pentru STi???

asta intentionez.

sandumrs 28-01-06 10:04

Sa stii ca mi se pare corect si nu cred ca e un moft.

Deci SUbaru Sti o sa ajunga o masina de platforma sa inteleg???

SEBASTIAN 28-01-06 11:04

Re:

Quote:

Sa stii ca mi se pare corect si nu cred ca e un moft.

Deci SUbaru Sti o sa ajunga o masina de platforma sa inteleg???

eSTE O MASINA DE CURSE SI ASA VA RAMANE DAR POATE FI SI DE STRADA ARE TOT CE-I TREBUIE INCLUSIV LA NORME CORESPUNDE.

o SA VEZI CAT DE JOASA VA FI CE SUSPENSIE VA AVEA SI MAI SUNT SI ALTELE ASA CA VA STA SUS PANA LA CURSE.

sandumrs 28-01-06 14:41

Mi se pare foarte corect si logic. Asa se obijnuieste si pe afara, masinile de drag sau de curse sunt aduse pe platforme.

Pai am vazut filmuletul cu 305-310 si stiu ca nu ai probleme nici pe sosea de fapt nu ma indoiam de treaba asta.

Sper sa ajunga si altii sa-si prepare o masina special pentru curse si sa o poata aduce pe o platforma de la cursa la cursa, adica sa nu fie nevoie s-o rupa pe soselele patriei.

teddy 28-01-06 22:39

e argintie masina? ti-ai testat-o in seara asta pe bd. decebal? daca da, tare plecarea de pe loc :)

SEBASTIAN 28-01-06 22:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
e argintie masina? ti-ai testat-o in seara asta pe bd. decebal? daca da, tare plecarea de pe loc :)

ce m-ai vazut, a fost o plecare medie mai usoara era motorul nu prea cald si m-a contrat un 530i.
Am si testat 0...100km/h si a fost 5.7s atunci, dar nu am mers maxim si dupa suta am accelerat mai usurel.

teddy 28-01-06 23:24

e tare! eu eram intr-un X5 3.0d, si deci mi-era rusine sa ma iau dupa tine.
s-o stapanesti sanatos!

SEBASTIAN 28-01-06 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
e tare! eu eram intr-un X5 3.0d, si deci mi-era rusine sa ma iau dupa tine.
s-o stapanesti sanatos!

Multumesc lafel, tare x5-ul nu mi l-am permis, imi place e supermasina.
#.0 d cred ca ar fi alegerea mea la un x5.

sandumrs 28-01-06 23:52

Sebastiane testezi la greu masina sa vezi ce poate cu ultimele ajustari nu?
Inca o data felicitari si rupele capu' la BMW-uri.

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning