![]() |
Re: Virtual Tuning 2D @ 4TuningDAYS 2009
Mă îndoiesc că vei veni singur, deci unul dintre părinţii tăi va avea un act prin care să arate că este dl./dna. X, tatăl/mama ta :wink:
|
Aha, eu o să vin cu amândoi parinţii.
|
Standul de Virtual Tuning anul trecut a fost in pavilonul cu MBM tuning ,deasupra la Bmw-ul M6 AC Schnitzer ( urcai pe niste trepte)
|
Pozele de la 2D si 3D sunt lipite la intrarea in pavilionul 15, pe panourile de langa BMWul M6 AcSchnitzer.
Pozele de la freehand se vor lipi maine dimineata. Pentru orice problema, 0767.572.569 |
sa faca cineva o poza :)
|
O să fac eu mâine , promit!
|
A fost cineva pe la stand..?Stie cineva daca s-au dat rezultatele la concursurile de virtual tuning ..??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu voi fi maine :X
|
eu am ajuns de vineri dimineatza dar nu am trecut pe la romexpo , a fost cineva? care e trb p'acolo?
|
Poate cineva să îmi trimită şi mie diploma şi premiul (Dacă caştig), in loc sa o luaţi pe lângă Cernavodă, Luaţi-o pe pod-ul acela roşu, treceţi podul şi o să vedeţi un parculeţ şi o fântână arteziană, acolo o să mă găsiţi, cu o bicicleta roşie care scrie RICH pe ea, Mulţumesc.
P.S. : Care poate să mi-l aducă să spuna o oră ca să nu vin sa aştept ca prostu acolo. Mersi mult! A da, să îmi spuneţi cu ce maşină vi\veniţi. |
poate pune cineva o poza cu panoul,am inteles ca lucrarea mea nu era pe acolo.maine ajung si eu.
|
gol rau de tot panoul anul asta , nu prea era nimeni p'acolo pe langa el...
@ tfk , tu n-ai domiciliu ? daca o sa castigi oamenii care se ocupa cu concursul o sa iti trimita premiul/diploma prin posta ,daca nu trec eu pe la tine prin parc cu barca si iti las diploma pe o banca si un biletzel (GROW UP). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning