![]() |
Re: Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
Suportul de numar este de la Matiz!!
|
7 Attachment(s)
Si cateva poze de azi!!
|
14 Attachment(s)
Intre timp masina a mai primit cateva modificari si anume:
- parasolare Vectra B iluminate - burdufe la blocul de lumini si stergatoare - desfintarea discurilor fake de pe spate si vopsirea tamburilor rosii, urmeaza si etrierii - scoaterea "ciupercutelor" din far - si ultima, achizitionarea unui bodykit original pentru Cielo. Las pozele sa vorbeasca!! |
doar 15000km are ? :shock:
|
Din fericire numai atat, acum are aproape 16000km!!:-)
|
Arată bine maşina!
Cu două lucruri nu-s de acord! 1. Codiţa de rechin (fake GPS) şi 2. Bandourile alea de plastic, pe care doreşti să le aplici! Îi stă mult mai bine aşa, fără ele! |
Codita de rechin s-a desfiintat, bodykit-ul s-a vandut, s-au montat farurile originale inapoi si grila fata, jantele originale de aliaj echipate cu cauciucuri de iarna Firestone si arcuri spate HD. Voi reveni si cu ceva poze.
|
7 Attachment(s)
Cateva poze de azi la numai 17000km.
|
masina asta parca acuma a iesit pe portile fabricii ...
|
Doamne :O
Masina asta este incredibila la cat de bine arata. Are cred majoritatea pieselor noi nu? Tineo tot asa ca ai dat lovitura cu masina asta.. |
Toate piesele sunt noi normal, la 17 000km nu ar avea cum sa fie altfel. Un singur cap de bara pe partea stanga a fost schimbat la 6000km cand masina inca se afla in garantie pentru ca efectiv se semiintepenise, ca sa zic asa.
|
Cateva poze de azi si cu fratele lui mai mare, noul membru al familiei pe carenu l-am prezentat aici pan acum.
|
13 Attachment(s)
Pozele!!
|
Se vede ca-s amandoua ale tale dupa garda la sol :lol:
Daca cielo-ul verde este cel care il stiu inseamna ca a avut un accident frontal destul de sifonat. |
Arata ft bine ambele,atata ca nu prea dau bine ridicate de fund.Parca se vede ca HFV`u a fost lovit de fata fiindca difera un pic culoarea pe aripa fata(poza7)+ se vede in poza ca nu se prea imbina fata frumos ca la fxf.(p9) Bafta cu ele.Imi place ca le ingrijesti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning