![]() |
Re: MC MATE S13 Drift project
ee da , imi place bv mane spor la treaba ;)
|
3 Attachment(s)
Diverse sugestii :D Vazute pe www.driftworks.com :D Mult succes cu proiectul! Sunt convins ca sunt foarte multi oameni care urmaresc cu interes ce faci tu cu sx-ul :D De abia astept sa o vad fumegand cauciucuri la evenimentele de drift de la noi :D Numai bine iti dorim !
|
Quote:
Rasufla pe la supapa ma ? sudeaza-i branhiile |
Mate...orice fratica numai sa nu o faci portocalie :)
|
Lasa cum arata.. sa mearga bine.. daca bagi sute / mii euro in bodykit si look o sa iti vina mai greu sa o bagi la drift... fa masina cat mai rigida pune autoblocant si go fast :)
Asta e parerea mea.. oricum face ce/cum vrei cu masina.. noi doar ne dam cu parerea :D |
azi am comandat niste piese pentru motor de la Apex Performance :D::X si sapt viitoare probabil vor veni :D , tot azi , peste cateva ore sper, ma duc sa iau ultimul motor ,,the winner " k sa se apuce Dan de treaba, so, lucrurile incep sa se miste, maine probabil ma voi apuca si eu de frecat la compartimentul motor deoarece TREBUIE :D si usor usor va prinde contur :D
|
Quote:
Quote:
|
Frumoasa achizitie...sa o stapanesti sanatos.....ce zici un blocant si un motor ii arunci :D pe ea pana la 4tuningDays???...bafta multa
|
5 Attachment(s)
din pacate nu cred k voi participa la 4tuning days cu nici una din masini... Nissanul poate va primi motorul pana atunci , dar mai trebuie si rodat, iar BMWul are probleme cu diferentialul iar ambreajul s-a dus si el si deci nu cred k voi avea banii sa il fac pana atunci deoarece pe locul 1 acum e Nissanul, dar vor mai fi evenimente, acesta este abia inceputul :D
Azi am luat si al 3-lea motor , in acest weekend le face bucati pe toate sa vedem ce si cum si am luat acasa piesele pe care le voi aranja sa arate cum trebuie :D Poze cu o parte din piese :D |
Felicitari pentru Nissan! Speram sa-l vedem la treaba cat mai repde! Bafta in continuare si sa ne tii la curent cu fiecare schimbare pe care i-o faci!
________________________ BMW E36 TURBO- https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am lucrat azi o gramada la un singur capac , mai am unul de curatat de depunerile de ulei de cand la facut masa probabil si la restul capacelor , maine sper sa iasa ceva ... pun poze tot maine k sa fie mai interesant :D:P
P.S. Azi a scos Tarnafes si vibrochenul :D asa k maine va merge la rectificat :D yuhuuu si vestea ce-a buna e ca e la cota standard :D deci sunt super fericit :D maine ii fac o poza si lui :D |
success
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning