![]() |
daca e vin eu cu tng si va culegem de la intrare in ploiesti pe mario si pe nikeff. vb cu mario la tel sambata si va zicem exact! bine asa?
|
Quote:
|
Re:
o sa fiu acolo sper sa iasa un sho w pe cinste dar am o mare rugaminte kre ma ia si pe mine k mai am putin pana sa dau de permis si sa vin q masina lu tata.VA ROG HELP MEEEE :( luati-ma si pe mine
|
omule nu dispera ,ca suntem cativa care nu au cu ce sa mearga :wink:
|
TNG-ule sper ca o sa pastrezi un loc si ptr. mine in masina in care o sa mergi da?? :wink: Sau merem ca data trecuta cu momo ?? :roll:
|
Re:
prezent 4 ever dar sa ma ia cineva si pe mine ma gasiti pe mess pe insomnia_squad
|
Se pare ca se strange lume si e bine ca avem si vizitatori ! :twisted:
|
bai skama te mai risti cu momo?? :) :wink:
|
Da bro' stai linistit mie unu nu mie frica !
P.S.: Momo nu uita manelele alea :lol: |
tin sa anunt ca am titi-u plin!
tng+2 gagici :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
Re:
Quote:
cat despe asteptare...momo stai linistit .. rezolv eu :wink: |
Si io care vroiam sa pun poponetzul la bataie :lol: :lol: :lol:
Asta e il bag la conservare :lol: |
bai fratzilor lasatzi femeile acasa ca asta e o intalnire doar intre noi...cu ele iesitzi alta data[sau luatzile doar daca sunt parashute si sa le facem poshta :wink: ]dar mi se pare corectr sa vina numai baietzi ca sa fie locuri si ptr cei care vin perpedes...femeile trimitetzile si voi la un suc...cu altul :lol: :wink:
|
xxx
Daca nu imi vine masina astazi nu va deranjati sa veniti sa ma luati! Exista si taxi ! Nu m-am nascut in masina stati linistiti ! :)
Am sa fac o eventuala lista cu toti oamenii care vin la intalnire sa imi fac o baza de date unde sa va am pe toti ca sa nu se inteleaga ca fac reducere tuturor care imi intra in magazin ! Reducerea se face si in functie de comenzi ...etc ; detalii care o sa le discutam !Din clipa in care am sa deschid showroom-ul o sa ne vedem la show ca sa nu avem probleme ! Sunt multe de discutat si o sa intelegeti ca sunt dispus sa fac foarte multe pt voi atata timp cat am si eu sprijin din partea voastra ! Bafta tuturor! Mario SCC tel: 0721.509.246 [email protected] www.streetcarconcept.ro |
Deci va asteptam pe toti la intalnire , avem de discutat lucruri importante si interesante ... galerie foto de facut, de terminat un filmuletz ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning