![]() |
Re: Noul Megane RS - Prima fotografie oficială
Desi aparent asemanatoare, produsele Renault Sport si Renault nu prea au mare legatura, in primul rand pt. ca nu sunt "turcesti". Tot ce inseamna Renault Sport a cam rupt norma de multi ani incoace. Ca au nu stiu cate borul lafel nu are nici o legatura cu faptul ca RS urile rup norma cu fiecare model aparut. Crede-ma ca pot fi obiectiv, desi vezi in semnatura un rs, am alte doua masini VAG(VW si Seat). Renaultul e pe primul loc din cele trei.
|
Prea multe asemanari cu alte masini de serie sport...cum a zis si un user mai sus de stopuri de A3 mai pot adauga din lateral ca aduce a SEAT IBIZA facelift.In rest evacuare OPC, jante un pic cu Leon Cupra.Pretul o sa fie destul asa ca sa stau linistit..:)
|
francezii au reusit sa proiecteze o masina foarte frumoasa cu specificatii tehnice bunicele,imi plac foarte mult jantele de salon,culoarea etc.
|
Quote:
On Topic: Megane-ul Coupe nou este frumos... iar versiunea asta imi place ft. mult ca motorizare... imi pare rau de amplasarea led-urilor(in opinia mea "cocalarish" style) da na.. tre sa respecte CEE.. |
13 Attachment(s)
Geneva 2009 - Renault Megane RS
|
frumusel....jantele parca sunt bbs cx
|
pararea mea e ca e cel mai reusit renault :> pana acuma
|
:X:X:X:X:X:X:X bestial...
|
adevarul este ca ii cel mai reusit renault... si jantele sunt superbe
|
Frumos.
|
chiar geniala masinuta asta.
nu ma asteptam la asa ceva de la reno. o prind bine si jantele si culoarea si tot. daca pun si un motoras mai interesant se cam bate cu scirocco. ca gtc-u' e depaaarte... |
skoda,ford,renault cu motor RS is incredibile
|
Frumoase Foc Jantele... poate chiar la fel de reusit cat Scirocco
|
@david_makaidj .. RS e doar o denumire , nu un motor :) :rolleyes2
@R0b3r71n0 .. ce ai vrut sa spui prin " Frumoase Foc Jantele... poate chiar la fel de reusit cat Scirocco " |
Arata bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning