![]() |
Re: Machetele mele - Dragos_H
Frumoasa
|
7 Attachment(s)
Multumesc M_power87 !
In continuare va prezint: Dodge Viper RT/10 - Bburago (Thailand) 1:18 Modelul nu este asa bine realizat ca cel facut de italieni dar e ok, un mare minus fiind brodul masinii; nu arata prea bine :sad:. Imi place insa masina reala si am dorit sa am si macheta. |
frumos viperu dragos;)
|
Mersi radu_bv :-)
|
Frumos model!
Adica arata bine daca nu luam in considerare bordul. |
Mersi Dark Side;
De cand machetele Bburago sunt facute in Thailanda nu mai sunt realizate bine, nu mai respecta anumite standarde de calitate (dar na daca iti doresti macheta , te multumesti si cu asta). Din cate stiu eu modelul acesta de Viper nu mai este facut de alta firma - la varianta de strada ma refer. |
10 Attachment(s)
Dupa o mica perioada de absenta va prezint o ultima achizitie: Porsche 911 Turbo (996) - 1:18 Autoart
In 2000 Porsche a lansat versiunea Turbo a modelului 996. Ca si GT3, motorul noului Turbo era derivat din cel al lui GT1, avand o putere de 415 CP, masina putea atinge 100 km/h in 3.8 sec. Porsche 911 turbo era disponibil doar cu tractiune integrala. Macheta imi place foarte mult, fiind bine realizata atat exterior cat si interior (ce sa mai ... e Autoart. :D) Multumiri Promo. |
Superba ultima achzitie!:D
|
De cat timp ai Porschele ?Stiu ca nu se mai produce..
|
Superb Porsch-ul!
|
frumos Porsche. imi place cum arata si detaliile.;)
|
Multumesc baieti !!! :D
Canon: porschele il am de o saptamana, iar daca se mai produce sau nu asta nu mai stiu. Pe site-ul companiei Autoart (cea din China) el este inca la vanzare. |
10 Attachment(s)
Salutare,
Astazi (dupa "ceva" perioada de absenta) va prezint una din ultimele achizitii: Mercedes E320 - 1995 - Autoart 1:18. Macheta este foarte bine realizata atat la nivel exterior cat si interior. Motorul este, de asemenea, prezentat cu un numar mare de detalii. Este macheta uneia din masinile mele preferate din viata de zi cu zi. |
Ce revenire:shock:!Superb Mercedesul,poate unul dintre cele mai frumoase machete produse vreodata de Autoart,la cat mai multe astfel de bijuterii in colectie!!!
|
Merci Andrei. ;)
Felicitari si tie pentru ultimele achizitii si la cat mai multe!!! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning